IRC-Galleria

laughing

laughing

aistii harhoja
Näistä reiveistä ei kuvamatskua tullut, oishan se ollu turhan irstasta katseltavaa.
Ja toinen harmin paikka, että en voi edes vouhottaa olleeni kovin päissään ja sekoilleeni hulluna. Ei meikä sellasia.

Kyseiseen tapahtumaanhan piti ängetä siitä syystä että raha ei riittäny parempiin jameihin reissaamiseen. Mitään tajunnanräjäyttäviä pändejä qstockilla ei ollut tarjottavana. Tosin suurilta osin meiniki monila nelinkontin etenevillä näytti tulevan baaritiskiltä eikä lavalta.

Itekki meinasin ryhtyä riitelyhommiin kun launtai-illan viiletessä happiteltassa ruottalaisen konemussiikkipimputuksen aikana ryhtyin naureskeleen jollekki vouhkaavalle alfaurokselle, joka puolusti paksuna olevaa vaimokettasa. Pariskunta oli ängenny anniskelualueen puolelle hippien sekaan kauluspaidassa viettämään vissiin mukavaa lapsenodotteluiltaa ja siinä tilanahtaudessa tais meijän porukasta joku vähän tönästä viimisillään odottavaa emäntää. Muija ei tainnut olla moksiskaan mutta ukko otti pulttia ja rupes riehumaan että vittuako ne hipit siinä tönii siunatussa tilassa olevaa äitimammaa. Meikä repesin nauramaan ni pääsin sitten äijän vihan kohteeksi. Setällä loppu kuitenkin verbaaliset aseet kesken sodan. Lopuksi se jäi vaan osottamaan meikää sormella ja lateli rankkoja totuuksia yksiselitteiseen tyyliin: "TYHMÄ! IDIOOTTI! TYHYMÄ!!!!!"

Tästä episodista viisastuneena ymmärsin yhä paremmin, että lapsenteko tekee ihmisistä aivottomia lisääntymiskykyä harjoittavia apinoita ja luolamiehiä. Siinä vaiheessa kun muksuntekoon ryhdytään, olisi varmaan viisaampaa sulloutua tilaan jossa on hipeiltä turvassa, kuin ängetä pikkuruiseen telttaan kyseenalaisen porukan keskelle :) Steriloin itteni heti kuin mahdollista.

Kooma-lavalla loppumeiningeisä witchcraftin soitellesa sain hiplata paljasta pintaa ja hyllyvää läskiä, kun isot hevimiehet vallotti koko paviljongin ja meikä jäi sinne väliin sumppuun. Olin jonkun pitin tapasen reunalla ja jätkistä ei ottanu selvää että kaipasko ne turpaansa vai yrittikö ne pittailla. Manic Street Preachersin paukutellessa mun varpailla hyppi joku isokokoinen emäntä ja iholle pyrki joku vanhemmanpuoleinen elämänhajuinen nainen, joten hankala sanoa kumpi oli pahempaa.

Mutta oli siellä oikeesti hauskaa ja kimmo oli kiva ja nukuttiin myöhään ja missattiin parhaat pändit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.