IRC-Galleria

leesio

leesio

quick sand works slowly

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

senkin feffe.Lauantai 21.01.2006 22:08

No nyt ihan meidän feffen takia suostun tämmöiseen kirjoittelemaan senkin *mutinaa ja nyrkin heiluttelua* no, mutta koska olen reilu ihminen niin suostun tämän kerran haasteeseen eli viisi oudointa tapaani.


1. Vihaan sukkia. Koskaan ollessani yksin en tykkää pitää sukkia jalassa.

2. Ollessani yksin kotona tai muuallakin esim. nikolla on minun satunnaisesti mutta säännöllisesti käytävä tuijottamassa itseäni pelistä ja aina petyn kun siellä peilissä onkin sama vanha ämmä joka sieltä on aina tuijottanut takaisin 19 vuoden ajan. En tiedä mistä moinen johtuu. Okei, en nyt varsinaisesti pety oikeasti,mutta en tajua miksi se peilistä tarkistaminen on aina niin olennaista.

3. Katson aina kelloa saapuessani taloni ovesta sisään. Siinä sitten hissiä odottaessani jos kello on vaikka 5 vaille kymmenen niin ajattelen aina että minun on selvittävä kotiin hissillä ennen kymmentä tai jotain kamalaa tapahtuu. :D

4. Finnien ja mustapäiden puristelu ja etsiminen. Itseltäni peilin edessä tai joltain muulta. Harmittelen kovasti kun itselläni niin harvoin on mitään isoja otuksia puristettavana.

5. Ihmisten tarkkailu parvekkeelta. Sammutan aina valot ja vedän verhot eteen. Olen nimennyt osan ihmisistä jonkun tavan tai ruman takin perusteella.

6. Keksin esim autolla ajellessani aiheita päässäni ja keksin aiheesta puheita eri kielillä. Suosikkini on englanti. Kai sitä voisi sanoa englannin harjoitteluksi tai jotain :D se on vaan kivaa mutta aiheet on tyhmiä xD ja leikin sellaisia englanninkielisiä ajatusleikkejä.

hmm.. tämä oli nyt tällein aika nopeasti keksitty, mutta ainakin jotain. :D Sairasta. Täällä nämä sitten on julkisessa levityksessä :P Hmm.. ei kai kaikki noista niiin outoja ole edes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.