IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

tällästäPerjantai 03.02.2006 19:38

[Haastajat Dementation]

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kaikenlaisia omituisia "ruokailuja", tässä erikseen mainittakoon vaikka että saatan turkinpippureita purkillisen yhtä kyytiä ja perään vielä liemet.

2. Olen levottomuuden huippu, esim. ravailen ympäri huonetta, pyörin tuolilla kumoon, pureskelen kynnet jatkuvasti, räplään sormissani kokoajan esineitä.

3. Mietin jatkuvasti maailman epäkohtia mielessäni suunnitellen niiden parannusta jättäen kuitenkin toteutuksen ja suunnitelmat oman mieleni sisälle.

4. Mustamaalaan itseäni varsinkin kotona ollessani vaikkei olisi sen kummempaa syytäkään.

5. Mietin suomalaisille musiikkikappaleille mielessäni uusia sanoituksia ja joskus kirjaan niitä jopa ylös. Hassuja äänenpainoja kuullessani yritän imitoida niitä yksin kotona varsinkin jos kohta 2. on vahvasti päällä.

EDIT: Pakko tää on lisätä kun ois ehdottomasti kuulunu viien joukkoon mut ei tullu mieleen:

6. Katson harvoin ihmisiä silmiin puhuessani heille, katselen jonnekkin kaukaisuuteen tai kainaloon tai minne nyt ikinä ja sen takia kukaan ei meinaa saada mitään selvää jo muutenkin epäselvästä äänestä.. jos oikein keskityn tulee kyllä katottua silmiinki, mut se tosiaan vaatii sellasen päänsisäsen "DING, minne kalle oikeen kattelet" -näpäytyksen. ehkä tämä asia ankaralla treenillä joskus korjautuu.

Haastan seuraavat ihmiset:
Eskobar
^Lizz^
demace
NiNiH
Rikkola

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.