IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 20.06.2008 02:44

Tänään minut pysäytti lehdessä kuva, jossa oli äiti ja poika. He olivat tulossa hissistä ulos; pojalla pyöräilykypärä päässään ja pieni polkupyörä allaan. He olivat menossa ulos, Helsingin keskustaan. Jutussa kerrottiin kuinka tuon pojan veli ei uskaltanut tulla pyöränsä kanssa hissiin; poikien isä, naisen oma ihminen, oli nostanut pyörän harteilleen ja kävellyt alas. Hitaasti, mutta varmasti; niin kuin hänen poikansa halusi.

Ensi kertaa ymmärsin jotain, mikä oli kuitenkin ollut minulle aina itsestään selvää. Minusta tulee mitä todennäköisemmin kaupunki-ihminen, ei isoa omakotitaloa eikä puutarhoja. Niin paljon kuin olen omaa rakasta kotiani rakastanutkin ja tulen aina rakastamaan, ei minusta ole siihen enää edes kymmentä vuotta.

Uskoakseni minusta luullaan, että odotan tulevaisuudelta juuri sitä omakotitaloa, ehkä olen sitten johtanut ihmisiä harhaan. Minä kuitenkin tulen arvostamaan kaupunkia. Unohtamatta kuitenkaan kuinka ihanaa maallakin on.

Pyydän ystävällisesti Meeriä tulostamaan yllä olevan tekstin, säilyttämään sitä ahkerasti, sekä kaivamaan sen esiin sinä päivänä, kun minä soitan omakotitalosta. Siitä ihan omastani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.