IRC-Galleria

miksuh

miksuh

Mika Hanhijärvi
Katso ruutukaappaukset artikkelin lopusta!!

Moni varmaan on huomannut, että YLE uudisti jokin aika sitten YLE Areena-palvelua, samaan aikaan YLE julkaisi uusia versioita älypuhelinsovelluksista, joilla YLE Areenan sisältöä voi kasella. Sekä Android, että iPhone saivat uudet sovellukset.

Valitettavasti YLE samalla lopettti hyvin toimineen Symbian -sovelluksen tukemisen. Eli Nokian Symbian-älypuhelimille ei tällä hetkellä ole virallista Yle Areena -sovellusta. Symbian-älypuhelimen omistajatkin voivat toki käyttää YLE Areenaa puhelimen selaimella, mutta erillisellä sovelluksella videoiden jne katsaelu olisi paljon mukavampaa, eikö vain?

Itseäni YLE:n päätös lopettaa Symbian-sovelluksen tuki ärsytti niin paljon, että päätin tehdä oman YLE Areena-sovelluksen Symbianille.

SymAreena on edelleen kehityksen alla, eikä sitä siis ole vielä julkaistu. Ensimmäiset varhaiset ruutukaappaukset ovat kuitenkin nyt netissä. Lopullisessa versiossa tulee olemaan monia ominaisuuksia ja käyttöliittymäparannuksia, joita näissä ruutukaappauksissa ei näy. Esimerkiksi tuki Facebookille ja Twitterille on kehitteillä, eli video/audio -linkkien jakaminen kavereille tulee olemaan mahdollista.

Parannusehdotukset ja ominaisuustoiveet ovat tervetulleita. Lopullinen sovellus tulee saataville Nokian sovelluskauppaan.










Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.