IRC-Galleria

mowet

mowet

Kotibaarikärpänen.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Paluu menneisyyteenPerjantai 31.01.2014 17:52

tai ihan vaan IRC-Gallerian ihmeellisen maailmaan.

Ooouh, wauu ooou spiiries totean vaan kun selailen tätä paljon muuttunutta galleriaa.
Kuuluu joku ihmeellinen ääni ja joku randomi 26-v mieshenkilö alkaa keskustelemaan minulle pikkuchatissa. Kyselee ikää ja siviilisäätyä ja kehuu ulkonäköä.

Kiitos irc-galleria, että olette tehneet lasten/nuorten hyväksikäytön helpommaksi !

(Tietysti tähänkin on varmasti joku asetus, jota en näin äkkiseltään edes löytänyt! JA tietenkin irc-galleriella on käyttäjäikäraja, jota en WANHUKSENA tiedä)

Juu. Onhan tämä oma tunnus tullut täällä muutaman vuoden oltua, ja kirjautunut olen max kerran kahdessa kuukaudessa. Jos silloinkaan. Tunnus suurinpiirtein vain unohtunut. Ja pitkään olin poissa - koska facebook syrjäytti irc-gallerian, jota ilman minäkään en voinut elää ja jonka kautta minäkin löysin joskus ihQdaa poikaystäväni 2007 vuoden lopulla. (HUI oon vanha, ja joo sä joku random joka luet tätä, olit joo melkein vaipoissa vielä silloin!)

Silloin ennen muisti kaikkien tuttujen ja ei tuttujen nimimerkit ulkoa. Osasi modata modeja IRC-Gallerian koodin pohjalta (se mikä silloin 6-7v sitten oli saatavilla) ja se oli kaiken lisäksi hauskaa.
Irkkaus itsessäänkin oli ihan mukavaa, nykyiset IRC-Gallerian käyttäjät (paitsi moderaattorit) eivät varmaan ilman wikipediaa edes tiedä mitä se tarkoittaa.
Oi mikä ikävä niitä vanhoja hyviä IRC-aikoja.
Nyt ei ole enää vanhoja kavereita täällä, ei löydy vanhoilla nimimerkeilä niitä kavereita, jotka joskus irkkasivat, ne on karanneet FB:n puolelle ja irkki itsessäänkin tuntuu olevan kuollut.

Yhyy.

Mulla ei ollu tässä mitään pointtia muuta kuin, että yhyy.

Vanha IRC-Galleria takaisin, tää on ihan shaiba. Tai sit mä oon vaan WANHA. Ja en osaa käyttää tätä. JA sain ikuiset traumat ku joku random äijä yritti iskee mua jossai ihme chatissa o_o
« Uudemmat - Vanhemmat »