IRC-Galleria

nnenni

nnenni

you laugh at me because i am different, but i laugh at you because you are all the same.

HELVETE!Perjantai 28.06.2013 05:38

meme-angry_00283374.jpg

Ihan näin kun rupes vaan vituttamaan eräs asia. Minkä ihmeen takia ihmiset eivät viitsi julkaista ikäänsä täällä? Mitä ihmettä ne häviää siinä, että muut tietää onko 15 vai 26?

"Siis niinku emmää voi näyttää mun ikää ku siis mähän oon oikeesti niinku vittu 13 ja haluun että ihmiset luulee että vittu oon 16 koska mä niinku näytän niin paljo vanhemmalta ku mul on nii vitusti meiggiii!"

Vai odottaako ne, että kaikki ihmiset jaksais tulla oikein kysymään "no kuinkas vanha neiti mahtaa olla?" No sittenhän ne alkaa vasta vittumaisiks ja sanoo "ARVAA". No voi jeesus! Ja sit pitää kohteliaasti veikata aina alakanttii, vaikka näyttäiski 34 vuotiaalta. "Joo ootsä 15?" "Ehehehe aika lähelle meni hih mä oon vaan 13 haittaakse?" "NO todellaki haittaa! Näytit niin paljon vanhemmalta.. " Aaa! Sit siitä tulee sellanen ihana rumba, joka ei vittu koskaa lopu!

HELVETE HELDER kaikki pääsis paljon helpommalla, jos vaan julkastais ikämme, niin ei tarttis aina arvuutella et "hmmmm onkohan toi sakkolihaa vai ei?!".

Saatana.

XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.