IRC-Galleria

HESANREISSUMaanantai 07.09.2009 13:27

Juu, hyvin seki meni, ihme kyllä päästiin ehjänä perille. Vooooi, se skumppapullo <3

Hämärää, kuinka paljon poliiseja siä meni yöllä ku nokiaa ne tuntuu kiertävän aika kunnolla ku niihin harvemmin törmää.

Ja kiitos Migin (jonku meijänikäsen hesalaisen jätkän, johon me siä törmättii) me päästiin baariin ja saatiin vähä juotavaaki :-D Ku tultii kämpille nii alettii riehuun hiusväreillä.

Kämppä oli aika räjähdys ton viikonlopun jälkeen mut mansku tunnollisesti siivos sitä ku mää kävin suihkus ja vetelin hirsiä <3 Kiitos siitä, oisin määki kyl auttaa voinu <3

Käytiin vuokraan mm. Zack ja Miri puuhaa pornoa ja taskutin vahingossa tavaraa Kampista.

Aika paska tuuri ku perjantaina tulomatkalla sato, lauantaina paisto aurinko ja oli lämmintä ja si sunnuntaina taas sato ku lähettii.

Joo ja sade oli tosiaa aika kohtalokas. Sillon jo tulomatkalla meinattii kaatua ku jäi kevarin rengas raitsikan siihe mihkälie raiteesee jumii, mut tossa ku lähettii nii ei jääny enää meinaamiseks. Rengas jäi jumii ja sitte ämmät lentää. Anni singahti rinkan kans johki helvettiin ja mää kaadun kevarin mukana asfalttii. Annilla peukku auki, kyynärpää paskana ja jalassaki jotai jälkee. Mulla taas etu- ja takareisi vähä ruvilla ja polvi meni vähä sijoiltaa ja oli aika helveti äkäne mut naksahti takas eli ei se pahasti menny. Nilkkaki o vähä verillä ja kypärän visiiri näyttää jännältä. Kyynärpäässäki jotai pientä hässäkkää. Eli ei käyny oikeestaan mitään :-D Takastulomatka oli aika helvettiä ja sillee. Kumpiki, meno- ja tulomatkat kesti about sen 5 ½ tuntia :-D Ei vittu... Mut siinä meni kyl aika kauan aikaa ku eksyttii Hesan keskustaa ja mentii vähä väärään suuntaan ykssuuntasia katuja ja sillee ku ei löydetty eka Tehtaankatua ja si takastulomatkalla ei löydetty Hesasta ulos. Ja takastulomatkalla tosiaa kierrettii viä jostai Porin kautta ja jäätii hetkeks kaarteleen Forssaan, kiitos mun yli-ihmismäisten suunnistustaitojeni ja upeiden kartanlukukykyjeni. (kartta oli kyl itseasiassa selässä hakaneuloilla eli annin kartanlukukyky kusi) ;-)

Ja jossai vähä ennen Forssaa ku käytiin takkaamas ja kysymäs tietä jostai Nesteen huoltsikalta nii vähä laukkasin siä pihas ku juoksin enkä pystyny kunnolla astuu toisella jalalla, Anni sekos. Tankatessa ammuin sitä bensaa vähä joka suuntaan ku kädet tärisi kylmästä.

Ja heti ku päästii Nokialle nii Anni käski pysäyttää sinne Vihnuksen parkkipaikalle. Mentii siihe ja noustii pois kevarin selästä. Kumpiki huus siä tuskasta hetken aikaa ja si naurettiin vähä halleluujaa siinä et selvittiin reissusta hengissä :-D
JA AIJAIJAI NÄÄ KAIKKI LIHAKSET ON NYT KIPEINÄ SEN MATKAN JÄLKEE. PERSE VÄHÄ HELLÄNÄ, KAASUKÄSI KANS VÄHÄ SILMUKALLA jajaja..

Mutta hyvä reissu oli, ilman sitä rinkkaa, tuskaa ja telkkaria voisin iha hyvi ottaa uusiks, oli sen verran "KLIFFAA" <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.