IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Mainioita päiviäTiistai 03.02.2009 13:29

Eilen en päässyt töihin, koska kulkuoikeuteni olivat kadonneet päivitysten yhteydessä. Pääsin kyllä liikkumaan 5. rakennuksessa, mutta en 6:ssa jossa työskentelen. Onneks joku kiltti sit päästi mut koputtelemasta oven takaa.. Sen jälkeen onnistuinkin sitten tuhoamaan työsähköpostini. Onneksi en kokonaan, vaan sain katsottua toiselta työkoneeltani asetukset ja aikani säädettyä sain sen toimimaan.

Tänään. Jätin lompakon kotiin ja muistin sen onneksi matkalla bussille. Noudettuani lompakon juoksin koko matkan ja ehdin bussille peräti 3 sekuntia ennen sen lähtöä. Tosin se ei ole vielä edes ennätys.. Toiset vaan on sillä tavalla hyviä.
Tuossa vähän aikaa sitten veti nilkka yhtäkkiä alta, nivelsiteet vähän petti. Sitten hetken istuskeltuni könkkäsin vessaan ja vetäessäni ovea kiinni perässäni onnistuin jättämään sormeni sen väliin. Punainen tussi vuoti äsken sormilleni. Jään odottamaan mitä muuta kivaa tulee tapahtumaan.

kolme yötä Lontooseen...

<muoks> Ainiin, tästä unohtui vielä se, että eilen aamulla meni rintsikan kaarituki rikki ja tunkeutui sitten pari senttiä ihon alle.. onneks vaan siihen ihan pintaan niin ei tullut edes verta. Ja sekin oli hyvä että otin edellisiltana kuoronuotit valmiiksi, jotta en unohtaisi niitä. Ja hyvin ne muistinkin sitten ottaa. Niillä joululaulunuoteilla, joiden kansion nappasin mukaan ei vaan tehnyt näin helmikuussa ihan hirveästi.. Mutta tulipahan sitten lauleltua ilman nuotteja, parempi niin :) </muoks>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.