IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Blogi

« Uudemmat -

olin mäessä. Sukset k...Sunnuntai 19.04.2009 00:14

olin mäessä. Sukset kulki väärään suuntaan

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 10:13

nonih.. nyt hetkeks töihin ja sit kokka kohti oulua ja posiota. keikat oulun lyseon lukiolla pe klo 18 ja posion kirikeskuksessa la klo 19, jos joku ny sattuis pyöriin siellä päin :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.04.2009 18:59

nyyti plans to gogogo..

wk16 Posio
wk26 Malaga
wk27 Paris
wk29 Peking

after that needs to win on lottery...

[Ei aihetta]Tiistai 31.03.2009 22:23

Strange weatherMaanantai 23.03.2009 10:48

taivaalta leijailee isoja jalkarättejä.. kevyttä pakkaslunta. Näyttää joltai leffatehosteelta. Eilen päivämmällä oli selkeästi plussakeli ja nyt taas -7 aamulla. Aurinko paistoi ja satoi samaan aikaan. Taitaa tulla kesä.. paitti että se sade oli lunta. Kesä haluis tulla, mutta talvi ei vielä päästä irti.

Mainioita päiviäTiistai 03.02.2009 13:29

Eilen en päässyt töihin, koska kulkuoikeuteni olivat kadonneet päivitysten yhteydessä. Pääsin kyllä liikkumaan 5. rakennuksessa, mutta en 6:ssa jossa työskentelen. Onneks joku kiltti sit päästi mut koputtelemasta oven takaa.. Sen jälkeen onnistuinkin sitten tuhoamaan työsähköpostini. Onneksi en kokonaan, vaan sain katsottua toiselta työkoneeltani asetukset ja aikani säädettyä sain sen toimimaan.

Tänään. Jätin lompakon kotiin ja muistin sen onneksi matkalla bussille. Noudettuani lompakon juoksin koko matkan ja ehdin bussille peräti 3 sekuntia ennen sen lähtöä. Tosin se ei ole vielä edes ennätys.. Toiset vaan on sillä tavalla hyviä.
Tuossa vähän aikaa sitten veti nilkka yhtäkkiä alta, nivelsiteet vähän petti. Sitten hetken istuskeltuni könkkäsin vessaan ja vetäessäni ovea kiinni perässäni onnistuin jättämään sormeni sen väliin. Punainen tussi vuoti äsken sormilleni. Jään odottamaan mitä muuta kivaa tulee tapahtumaan.

kolme yötä Lontooseen...

<muoks> Ainiin, tästä unohtui vielä se, että eilen aamulla meni rintsikan kaarituki rikki ja tunkeutui sitten pari senttiä ihon alle.. onneks vaan siihen ihan pintaan niin ei tullut edes verta. Ja sekin oli hyvä että otin edellisiltana kuoronuotit valmiiksi, jotta en unohtaisi niitä. Ja hyvin ne muistinkin sitten ottaa. Niillä joululaulunuoteilla, joiden kansion nappasin mukaan ei vaan tehnyt näin helmikuussa ihan hirveästi.. Mutta tulipahan sitten lauleltua ilman nuotteja, parempi niin :) </muoks>

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 00:10

hahaa.. taas oli hauskaa tanssia! oli jo toiset kerrat fuskun ja buggin alkeiskursseja. Viime torstaina käytiin katsomassa myös, miltä näyttää Lindy Hop, mutta päädyttiin sitten käymään noilla kahdella, kun ne on mukavasti samana päivänä peräkkäin eikä niille tarvitse varata kahta erillistä iltaa. Ei ne nyt ihan vielä nappiin suju, mutta kuulemma on koko kevät aikaa opetella :)

Tuollaisessa seurassa siis käydään harrastelemassa http://www.swingteam.fi/

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 00:04

Tultiin juuri rock & swing tanssitunnilta (eka fuskua ja sitten buggia) pojun kanssa. Kovin jäi hyvä fiilis siitä. Pompahteleva ja iloinen :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 15:48

mies on poissa kotoa. Kerrankin on aikaa tehdä yksikseen ihan mitä vaan.. ts. nukuin sitten 3.5h. Sit tuliki veisti että se on tulossa jo takaisinpäin.

Tänään on Lassin 1vee synttärit. Nopeesti on aika kulunut. Sehän syntyi vasta... no.. vuosi sitten. :) Lisäksi pian Lassin syntymän jälkeen kävin myös ekoilla treffeillä pojun kanssa. Siitkin kohta jo vuosi.

LentoonTiistai 30.12.2008 12:18

tänään mentäis taas :)
« Uudemmat -