IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara

Todisteet JumalastaTorstai 17.12.2009 00:48

Kirjoitan hiukan todisteista Jumalasta. Kaikkien todisteiden kohdalla voisi asiaa käsitellä toki paljon pidemminkin. Kuitenkaan Jumala ei ole jättänyt meitä tänne yksin, vaan hän puhuu tavalla ja toisella, jos vain ymmärtäisimme. Lopulta hänet löytää hyvin yksinkertaisesti, mutta se edellyttää Jeesukselle Kristukselle Jumalan aseman antamista omassa elämässä. Kääntymistä siis hänen puoleensa ja syntien anteeksipyytämistä, koska juuri synti erottaa ihmisen Jumalasta. Oheinen mallirukous osoittaa jotakin siitä mitstä kääntymisessä on kyse: "Jeesus anna syntini anteeksi. Tule Herrakseni ja Vapahtajakseni. Opeta minua elämään sinun kanssa."

Todisteet Jumalasta ovat varmat, mutta useimmat eivät niitä ota vastaan kuten eivät ota vastaan itse Jeesustakaan. Todisteita täytyy ihmetellä, eivät ne välttämättä heti avaudu. Om myös hyvä olla valmis pyytämään Jumalaa avaamaan omat silmänsä näkemään Jumalan antamat todisteet, jos ne eivät ala muutoin avautua. Ja Jumala avaa. Mutta ylpeät ja itseriittoiset jättää oman itsensä varaan, koska Jumala ei tule väkisellä kenenkään elämään.

Luettelen perustodisteet lyhyenä listana.
  • Luonnon ihmeellisyys. Jumala luoma ja osoittaa hänen ihmeelliset kykynsä. Todiste, koska ei ole koskaan syntynyt mitään toimivaa järjestelmää itsestään ilman älykästä luojaa, eikä sellaista ole pystytty osoittamaan missään laboratoriossakaan.
  • Omatunto: Jumalan ääni sisimmässämme. Kertoo sen mikä on oikein ja väärin. Voimme jättää tämän äänen huomiotta ja tällöin se hiljenee hiljaisemmaksi.
  • Jeesuksen synnittömyys. Kukaan muu ei elänyt synnitöntä elämää kuin Jeesus. Ei kukaan muu uskontojenkaan perustaja.
  • Jeesuksen ylösnousemus. Jeesus elää ja häneen saa yhteyden tänä päivänä.
  • Uskon todellisuus: Uskoon tulleiden elämän muuttuminen siksi kuin Raamatussa sanotaan. Synnin kahleet katkeavat. Tätä on aina yhtä ihmeellistä katsoa oli ihminen kuinka alhaalla elämässään. Uskoon tulleen ihmisen elämä muuttuu. Sama tapahtui kun itse tulin uskoon ja sain Pyhän Hengen. Tällöin alkaa tapahtumaan.

Todisteista ei siis ole puutetta kun vielä huomioidaan armolahjat, parantumiset, ilmestykset, näyt, profetiat sekä sen miten uskoontullessa Jumala avaa omat silmät näkemään maailman aivan kuin uusin silmin. Sen jälkeen vain ihmettelee miten ei aikaisemmin tätä havainnut. Näin kävi ainakin minun kohdallani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.