IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara
Mitä maailma tarjoaa? Maailma tarjoaa välkettä, kilkettä, pauketta ja hetken humauksia. Kaikki se kuitenkin katoaa. Vaikka keskittyisit mihin tahansa kuinka keskittyneesti, se katoaa aikanaan.

Vain Jeesus Kristus tarjoaa pysyvää. Hän voi tarjota pysyvää, koska hän itse on ikuinen, pysyvä ja kuolematon. Hän haluaa antaa sinulle ilon, rauhan ja elämän. Elämän, joka on laatuaan täyteläistä ja kestoltaan ikuista.

'Älkää tavoitelko katoavaa ruokaa, vaan katoamatonta, sitä, joka antaa ikuisen elämän. Sitä teille antaa Ihmisen Poika' Joh.6:27.

Jeesus voi tarjota niin paljon enemmän kuin mitä milloinkaan voit saada tästä maailmasta. Etsi häntä ja tartu hänen tarjoukseensa. tunnusta syntisi ja käänny hänen puoleen saamaan ne anteeksi ja ota hänet elämääsi. Hän armahtaa ja haluaa tulla elämääsi kun syntiongelma on poistettu väliltänne.

'Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen.' Joh.1:12

Jeesus Kristus voi olla jo tänään sinunkin kallisarvoinen aarteesi, kun tartut häneen kiinni. Tule hänen luoksensa, tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.