IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara
Se, mikä minut on vakuuttanut Jumalan olemassaolosta on jotakuinkin seuraavaa. Varmaan muutakin löytyy, mutta nämä tässä ensin. Vajavaiseksi tämäkin jää, mutta tulkoon nyt kirjoitetuksi nämä. Laitan tämän blogin kun asiaa minulta kysyttiin.

1. Se, että kun Jeesus tuli elämääni, hän osoittautui juuri siksi henkilöksi kuin Raamattu hänet kuvaa. Jeesuksen myötä elämääni astui elävä Jumala ja hänen rakkautensa ja voimansa. Sain rauhan sydämeeni, uuden puhtaan sydämen, sain syntini anteeksi (syytös pois), sain uuden rakkauden toisia ihmisiä kohtaan, sain myös ilon. Kaikki nämä ovat vain seurausta, oleellista on yhteys Jeesukseen.
Joh.14:27 'Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. '

2. Näen saman muissa henkilöissä, jotka tulevat uskoon. Jopa täysin katastrofitilanteissa olevat ihmiset nousevat ihmeellisesti Jeesuksen kanssa.

3. Jumalan antama Pyhä Henki vakuuttaa minua sisimmässäni.
Apt.1:8 'Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin'
Joh.15:26 'Te saatte puolustajan; minä lähetän hänet Isän luota. Hän, Totuuden Henki, lähtee Isän luota ja todistaa minusta.'

4. Näen kaikkialla, että Raamatun sana on totta ja toteutuu tällä hetkellä kuten tulevaisuudenkin osalta. Jumala avaa Raamattua Henkensä kautta ja puhuu sitä kautta. Erityisesti jos sitä lukee rukoillen.

5. Mitä enemmän lähestyn Jumalaa, sitä todellisemmaksi hän käy.

6. Jumala puhuu tänä päivänäkin profeettojen kautta ihmeellisesti toteutuvia asioita, joita ei voi selittää muutoin kuin itse Jumalan ilmoittamana.

7. Jumala jatkaa ihmeellisiä parantamistöitään. Näitäkin ei voi muuta kuin ihmetellä. Itsessään nämä ovat niitä pienimpiä todisteita.

8. Jumala vastaa rukouksiin ihmeellisesti. Tässä on huomattava, että rukousten on oltava Jumalan tahdon mukaisia, mutta mitä paremmin oppii tuntemaan Jumala, sen paremmin tietää mikä rukous kulloinkin on lähempänä Jumalan tahtoa. Jumala ei vastaa tahtonsa vastaisiin rukouksiin, koska hänen tahtonsa meitä kohtaan on hyvä.

Todellinen todiste on siinä, että Jeesus nousi kuolleista ja koska hän elää, niin häneen on mahdollista saada yhteyden, koska hän itse sitä haluaa.
Ilm.3:20 'Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän'

Linkkejä: http://tv7.fi/vod/player.html?file=cafe_raamattu-151-w.MP4&dir=cafe_raamattu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.