IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara

Kuinka voin tulla uskoonKeskiviikko 04.08.2010 03:08

Usko on henkilökohtainen suhde sinun ja Jeesuksen välillä. Synti erottaa sinut ja Jumalan toisistaan ja uskoon tullessa tämä synti poistuu. Synti on rikkomuksesi Pyhää Jumalaa vastaan, mutta ongelma on se, että sinulla ei ole millä tämän voisit Jumalalle sovittaa tai maksaa. Jumala rakastaa sinua ja lähetti sen vuoksi oman Poikansa Jeesuksen kantamaan syntisi taakan, maksamaan velkasi siirtämällä syntisi Jeesuksen harteille, joka sovitti syntisi Golgatan ristin puulla.

Usko merkitsee sitä, että ihminen turvaa Jeesukseen ja ottaa hänet vastaan sekä Herrana että Vapahtajana. Se, että Jeesus on Vapahtaja, tarkoittaa sitä, että Jeesus vapauttaa sinut synnin rangaistuksesta ja orjuudesta. Se, että Jeesus on Herra tarkoittaa sitä, että hän on Jumala elämässäsi. Ole hänelle kuuliainen, koska hän tarkoittaa kaikessa parastasi ikuista hyvinvointiasi ajatellen.

Kun haluat uskoon, pitää oma synti tunnustaa ja hyljätä. Tätä tarkoittaa parannus. Pitää uskoa, että Jeesus sovitti syntisi ristin puulla ja ottaa hänet vastaan elämäsi Vapahtajaksi ja Herraksi. Tämän jälkeen on seurattava Jeesusta, joka kuljettaa kaitaa tietä kohti Taivasta. Uskon elämässä oleellista on halu tunnustaa jatkuvasti synti, jos sellaista havaitsee omassa elämässään, hyljätä se, turvata jatkuvasti Jeesukseen, joka antaa sinulle voiman vastustaa syntiä ja seurata häntä itseään. Jeesus antaa myös rauhan ja ilon.

Päätä turvata Jeesukseen ja voit rukoile esim seuraavasti:
"Herra, anteeksi että olen monin tavoin tehnyt syntiä sinua vastaan. Haluan tunnustaa syntini (voit myöskin yksilöidä tarvittaessa) ja hyljätä ne. Pyydän Herra, että antaisit minulle uskon ja ottaisit lapseksesi. Pyydän Herra, että antaisit halun seurata sinua uskollisesti joka päivä. Kiitos, että kuolit puolestani Golgatan ristillä ja sovitit syntini. Kiitos, että haluat ottaa minut lapseksesi ja antaa anteeksi."

Jos halusit tulla uskoon, tee seuraavaa:
1) Opettele kiittämään Jumalaa. Löydät monia uusia kiittämisen aiheita.
2) Opettele rukoilemaan. Jumala haluaa kuulla rukouksiasi.
3) Lue Raamattua ja noudata sitä
4) Etsi Raamattuun uskova seurakunta.
5) Pyri löytämään Jeesusta seuraavia kavereita.
6) Ja iloitse uudesta elämästä, jonka Jeesus sinulle antoi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.