IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Maanantai 15.12.2008 00:46

On tylsää,sori...

Kämppikseni Sumu kävi mennäviikolla nieluviljelyssä sairastettuaan kaikki mahdolliset taudit mitä nyt Tallinnan reissuilta saa mukaansa...eipäs kun ihan flunssaa sillä oikeasti vaan oli.
Reissu "arvauskeskukseen" kuitenkin oli hupaisampi kun mitä olisi osannut odottaa... Heti ulko-ovella rakas kämppikseni kertoi nähneensä joulupukkia muistuttavan vanhan miehen polttavan piippua. Päästyään ovelle mies alkoi manauksien saattelemana ihmetellä automaatisia liuku-ovia. Tokaisten: "V*ttu nykyaikaa sa*tana!"
Päästyään sisälle vanha mies istui ystäväni Sumun viereen ja alkoi välittömästi näyttämään lappua jossa oli hänen terveysarvonsa. Tuloksista ilmeni miehen omien sanojen mukaan kuinka verenpaine oli korkealla kuin hevosen k*rpä keväällä kiima-aikaan ja leposyke hakkaa kuin tykki. Aikansa terveyttä manailtuaan mies uhkasi: "V*ttu, taidan lähteä takaisin mökille s*atana täältä h*lvetin kopista p*erkele!" Ilmeiseti ukko-p*rkele kuitenki oli edes sen verran huolestunut kunnostaan, että noustuaan penkiltä lähti kävelemään kohti hoito-huoneita huudellen samalla: "Onko täällä talossa edes lääkäriä p*rkele!?"Hetken pyörittyään mies pääsi toivomansa lääkärin vastaanottoon.
Tässä vaiheessa sumu istui itse terveyskeskuksen käytävällä odottaen sekaisin tuntein miehen puheiden jälkeen omaa vuoroaan.
Kului muutamia minuutteja kun tämä joulupukkia muistuttava parrakas mies tuli ulos lääkärin huoneesta hyvin ärtyneen näköisenä. Ei liene yllätys, että seuraavana tämä vanha mies istahti Sumun viereiselle lasten leikkipaikalle jonka pöydältä otti kynän ja alkoi suttaamaan paperille jotakin samaanaikaan sanoen: "V*tun tohtori sykerö s*atana sano, että kuolen!" Tämän jatkoksi ukko antoi suullista palautetta koko terveyskeskuksen väelle haukkuen lääkäri mm. h*omoksi sekä ääliöksi joka ei tiedä mistään mitään. Hetken paperille kirjoitettuaan ukko tokaisi: "Noniin, nyt on lapulla tohtorille ylhäällä lähtöaikani ja lapun alareunaan kirjoitan, että: H-*-M-O.Ymmärtääköhän se edes s*atana mitä tämä tarkottaa?" Tässä vaiheessa ukko antoi lapun vastaanottoon ja lähti kävelemään ulos samalla huutaen: Lähen mökille p*rkele, pitäkää nitronne!"


..että näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.