IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 14:30

Paljon hyvää Joulua kaikille!

Uudistus tupakkalakiinLauantai 20.12.2008 00:10

Nythän ovat kansanedustajat keksineet tiukentaa tupakkatuotteiden lakeja aivan uusiin svääreihin.
Ensiksi esille tuli tietenkin suomalaisia aina puhuttanut nuuska. Tämä tuote halutaan nyt kieltää kokonaan Suomessa (mahdotonta). Tämä kuulostaa mielestäni aivan ymmärrettävältä muutenkin turhia puuhailevien kansanedustajien suusta.
Lukiessani myöhemmin muista uusista lakiehdotuksista mieleeni juolahti: Mitä vittua!?!
Nyt on (kuten jo moni ehkä on kuullutkin) nimittäin keksitty, että myös esimerkiksi piippu-lakritsit on kiellettävä. Perusteluna tähän on, niiden houkutus nuoria kohtaan aloittaa tupakointi. (just joo)

Eiköhän samantien kielletä auton muotoiset salmiakkikarkit, koska ne houkuttelevat autoilemaan joka taas tuhoaa maailman. Ja pyykinpesu voitaisiin kanssa kieltää, kyllähän nyt pesupulveri muistuttaa erehdyttävästi kokaiinia. Myös suklaalevyt ON Kiellettävä! Ne taas nimittäin muistuttavat hasislevyä, joten heti suklaata nakertaessa tekee mieli pajauttaa.
Ei hyvä!

Ei pääse laskemaan!Perjantai 19.12.2008 16:00

Vettä tulee ku Esterin p*rseestä ja kaikkia v*tuttaa.

[Ei aihetta]Torstai 18.12.2008 00:33

Lukeeks näitä juttuja joku oikeesti? :DD

Wanhojen tanssitTiistai 16.12.2008 17:43

Tänään olin taas kerran vanhojen tanssi harjoituksissa yhdessa mahtavan parini kanssa.
Heti alku tunnista tunnelman sai ainenkin minun osaltani kattoon se kun selvisi, että tänään tanssimme Lauri Tähkä cd:n säestyksellä. Siis voi v*ttu! Ei sitä vaan voi kuunnella 2minuuttia pidempään. Onneksi ei sitä sitten niin kauaa kestänytkään, vaihdoimme nimittäin esittäjää Reijo Taipaleeseen ja biisi mikäsmuukaan kun Satumaa. Noh..mielummin Reiska kuin Lauri Tähkä.

Jossainvaiheessa pienessä flunssassa ja kuumeessa askelia opetellessani välähti mieleeni onko vanhojentansseissa oikeastaan edes mitään järkeä?
Miettikää nyt, juttuhan on matkittu suoraan jenkeistä. Siellä tosin on pikkusen kovempi ja hienompi meno kun meillä Suomessa. Siellä se on oikea tapahtuma jossa on satoja katsojia ja oikeat ,hienot esiintymis salit.
Meillä Suomessa vedetään hikisessä jumppasalissa;jonne on alempikoululaiset pakotettu tulla katsomaan, koripallokentän viivoja pitkin vakavalla naamalla. No ainoa hyvä syy ehkä loppujenlopuksi miksi kannattaa tanssia on siitä saatava kurssi. ...ja tietysti jatkot! Tänään meille ilomoitettiinkin, että jatkot meidän osalta on sitten jossainpäin Kuopiota ja esiintymässä on Lord Est!
Eli v*tuiks meni sekin. Ei ainekaan oikein allekirjoittanutta saa fiiliksiin kyseinen bändi. Täytyy vetästä sen verran sitten varmaan tumua, että ei ihan hermo mene.

Sumu suuttuiMaanantai 15.12.2008 22:38

Haukuin sumua läskiksi kun se söi jälleen kerran possua huoneessani.--->sumu suuttui ja kuristi minua.

[Ei aihetta]Maanantai 15.12.2008 00:46

On tylsää,sori...

Kämppikseni Sumu kävi mennäviikolla nieluviljelyssä sairastettuaan kaikki mahdolliset taudit mitä nyt Tallinnan reissuilta saa mukaansa...eipäs kun ihan flunssaa sillä oikeasti vaan oli.
Reissu "arvauskeskukseen" kuitenkin oli hupaisampi kun mitä olisi osannut odottaa... Heti ulko-ovella rakas kämppikseni kertoi nähneensä joulupukkia muistuttavan vanhan miehen polttavan piippua. Päästyään ovelle mies alkoi manauksien saattelemana ihmetellä automaatisia liuku-ovia. Tokaisten: "V*ttu nykyaikaa sa*tana!"
Päästyään sisälle vanha mies istui ystäväni Sumun viereen ja alkoi välittömästi näyttämään lappua jossa oli hänen terveysarvonsa. Tuloksista ilmeni miehen omien sanojen mukaan kuinka verenpaine oli korkealla kuin hevosen k*rpä keväällä kiima-aikaan ja leposyke hakkaa kuin tykki. Aikansa terveyttä manailtuaan mies uhkasi: "V*ttu, taidan lähteä takaisin mökille s*atana täältä h*lvetin kopista p*erkele!" Ilmeiseti ukko-p*rkele kuitenki oli edes sen verran huolestunut kunnostaan, että noustuaan penkiltä lähti kävelemään kohti hoito-huoneita huudellen samalla: "Onko täällä talossa edes lääkäriä p*rkele!?"Hetken pyörittyään mies pääsi toivomansa lääkärin vastaanottoon.
Tässä vaiheessa sumu istui itse terveyskeskuksen käytävällä odottaen sekaisin tuntein miehen puheiden jälkeen omaa vuoroaan.
Kului muutamia minuutteja kun tämä joulupukkia muistuttava parrakas mies tuli ulos lääkärin huoneesta hyvin ärtyneen näköisenä. Ei liene yllätys, että seuraavana tämä vanha mies istahti Sumun viereiselle lasten leikkipaikalle jonka pöydältä otti kynän ja alkoi suttaamaan paperille jotakin samaanaikaan sanoen: "V*tun tohtori sykerö s*atana sano, että kuolen!" Tämän jatkoksi ukko antoi suullista palautetta koko terveyskeskuksen väelle haukkuen lääkäri mm. h*omoksi sekä ääliöksi joka ei tiedä mistään mitään. Hetken paperille kirjoitettuaan ukko tokaisi: "Noniin, nyt on lapulla tohtorille ylhäällä lähtöaikani ja lapun alareunaan kirjoitan, että: H-*-M-O.Ymmärtääköhän se edes s*atana mitä tämä tarkottaa?" Tässä vaiheessa ukko antoi lapun vastaanottoon ja lähti kävelemään ulos samalla huutaen: Lähen mökille p*rkele, pitäkää nitronne!"


..että näin.
« Uudemmat - Vanhemmat »