IRC-Galleria

HUOH!Maanantai 05.10.2009 01:50

Haluun muuttaa heti nyt!

Mä en tajua miten mun mutsi jaksaa tollasta runkkua kuin mun faija, se on kiva kaksnaamane tai oikeastaan jos mietitään sitä et se on pallinaama ni tuplapallinaamane!^^ vitun idiootti, mua ärsyttää et joudun asuu sen kans saman katon alla ja tekee kaikkee mitä se sanoo jotta olisi jokin asumispaikka siihen asti kun saan sen kämpän, toisaalta mua taas ärsyttää ku mutsi on mulle tosi tärkee ni, se ei haluisi et muuttaisin, mutku se on aina itse faijan puolella(ja viel sillä periaatteella vaan koska vanhempien pitää olla samaa mieltä, muttakun täsä tapauksessa faijani päättää molempien puolesta!prkl.)helvetti soikoo, noh täs ei jää muuta kuin et mutsin täytyy ymmärtää et jos muutan pois, se ei tarkota etten rakastaisi sitä tai jtn sellasta.
ja mulla olisi paljon edullisempaakin asua erillään, ku faijalt ei saa ku tasan sen 20 euroa joka menee kokonaan matkoihin, jos en nyt keksi sellasta monimutkasta keinoa, kuin pummia kyytiä jesseltä, liftaus, herätä neljän aikaan ja mennä viiden bussilla joka kiertäää joittenki outojen lääkäreitten kanssa pohja-karjaa-helsinki-lohja pääsee siinä tapauksessa ilmatteeks, mut on loppupäivän väsyny, ja nyt sitten faija päättikin ettei anna mulle yhtään rahaa, ku oon ollu kipeenä ni mul pitäis viel olla rahaa viime viikolta, 8 euroa, toivottakaa mulle onnea hei.
Huomen tulee kans opintotuki, ongelma on se että 150euroo vanhemmille (velat),
lisäksi kaks yli 50 euron laskua, pitää jollain ihmeellä hommata parille kamulle synttärilahjaa, enkä halua tehä mitään halppislahjoja! :S

Joo, tätä tekstiä vain virtaa ;S, voisin puhuu loputtomiin ongelmistani, en väitä et muilla olisi helpompaa, mut oli pakko vähän avautuu :/// järjestyisipä asiat nopeemmin..

..ja asuen erillään mä saisin oman kämpän, omat säännöt, kukaan ei vinkuisi/valittaisi mulle turhasta paskasta, saisin enemmän rahaa, ni riittäisi edes johonki, ja nii, multa ei otettaisi 20 prossaa mun kesätyörahoista "koska en kuluta kenenkään sähköä, vettä yms."

jees. viime aikoina olen vain valittanu tänne ://
noh, voisin kai sanoo positiivistaki, tää mun pusutauti on paranemista kohti! :) elikkäs huomen opistolle ja huomen pidetään hauskaa.. :)

k,bye. INGA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.