IRC-Galleria

HuomennaPerjantai 15.06.2007 02:04

Me lähdetään Roosan kanssa niitten mökille joksikin aikaa. En tiedä kuinka pitkäksi aikaa, mutta joka tapauksessa en pääse galleriaan sinä aikana. Saan istua huomenna autossa puoli päivää. Meillä on onneksi matkaevästä. Hyvää kesää ja jutellaan niistä mun kemuista sitten kun tuun. Saatan pitää ne jopa juhannuksena, jos tarpeeksi moni pääsee.
Perustin mm-m / m-mm yhteisön ja sit Joni ja se CUTE otti sen asian niin vakavasti itteensä. Ei olis tarvinnu. Oon Jonin mustalla listalla. Jippii! Mun mielestä se joka tapauksessa on enemmän mm-m ku yy-y. No sama se. Toivottavasti toivutte tästä tragediasta joskus.

SiivouspäiväKeskiviikko 06.06.2007 00:38

Tänään aamulla heräsin Röykästä. Roosa oli noussu sängystä ja oli kuullemma jossain vaiheesas tullu huoneesta hakee jotain ja sit sen oli pakko tulla mun vieree ku näytin kuulemma niin söpöltä ku nukuin. Enivei eräsin ja söin aamupalaa ja odotin et Roosa saa puettua. Sit me mentiin bussipysäkille ja siit bussiin. Se lippu makso 7,20€. Oho. No ei se mitään. Bussissa puhuttiin niitä näitä mm. koulusta. Mun keskiarvo muuten on tasan ysi. Tultiin Kampeniin ja käytiin Ninjassa kattomassa mulle korua, mut siellä ei ollu kokoja. No sit Roosa oli jo lähtemässä, mut taivuttelin sen vielä käymään Cyber Shopissa kattomassa, jos siellä olisi kokoja. Ei ollu. Roosa lähti Hattuun ja mä soitin Marialla ja me mentiin sen kanssa itiksen Ninjaan, mut ei sielläkään ollu ja se myyjä neuvo meitä menemään johonkin afrikkalaiseen kauppaan, joka oli sellanen, ettei me voitu kuulemma olla huomaamatta sitä, koska se on niin "etninen". Siellä oli kokoja. Se maksokin vaan 6€. Jee! Itiksestä tulin 550 bussilla kotiin ja alettiin äitin kanssa siivoomaan ja siivottiin 7 tuntia. Meiltä lähti tosi paljon turhaa tavaraa ja vähän järjestyskin muuttu meijän kodissa. Mä sain vaatekomeron melkeen kokonaan itelleni. Jee! Kun oltiin saatu siivottua, me mentiin kauppaan ja ostettiin paljon kaikkea hyvää. Nyt äiti laittaa ruokaa ja mä kirjotan. On sellanen olo, että oon saanu tosi paljon aikaseksi. Onko parempaa tunnetta?

On.. <3

Rumien puhetta.Maanantai 04.06.2007 15:33

Sisäinen kauneus on tärkeintä.

Pyh.
Heräsin tänää aamulla kello kymmenen, todistustenjako oli loppunu jo tunti sitten, mutta mä en tienny sitä. Luulin, että se loppuisi vasta yhdeltätoista tai kahdeltatoista, koska kässänope sano, että alkaa yheksältä. Tänään sitten selvis, että oli alkanu kaheksalta ja loppu yheksältä. Kässänope oli puhunu perjantaista. No koululla ei tietenkään ollu muita ku se saatanan Pekka Tukiopettaja. Se on ärsyttävä. Saan todistuksen sitten vasta maanantaina. Kaikkien muitten kesä alko paitsi mun. Mun kesä alkaa maanantaina, koska huomenna pitää mennä suvimessuun Suomenlinnan kirkkoon. Ja äiti haluaa mennä vielä illemmalla tuomasmessuun. Jippii! Rakastan istua kirkoissa. Varsinkin kesällä. Ja mikä sen parempaa, kun saan kuunnella samat asiat kaks kertaa samana päivänä. Kirkossa istumista siis kertyy huomiselle lähes kolme tuntia. HUAH. Hyvää kesää kaikille, jotka saitte todistuksenne.

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 00:28

Sain tänää Ayabien jäsenten nimmarit!

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 00:21

OIKEA NIMESI:
Miro

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 3 kirjainta etunimestä plus izzle.)
Mirizzle

3.ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
Ruskea kissa

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka)
Aleksei Oulunkylä

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
Hämmihuj

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuoma)
Harmaamaito

7. IRAQ-NIMESI: (1. kirjain etunimestä, 3. kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2. kirjain äidin tyttönimestä, 3. kirjain isän toisesta nimestä, 1. kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
Mmauhma

8. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
Ruskea Iegor

[Ei aihetta]Tiistai 27.03.2007 23:15

Läksyt on halpaa hupia.

[Ei aihetta]Maanantai 19.03.2007 23:53

Why would we destroy something we have built?

Oli vähän ylimäärästä...Maanantai 05.03.2007 01:32

A : You like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : Fuckin crazy.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready
M : Best kisser ever.
I : Fuckin crazy.
R : Fuckin crazy.
O : Awesome kisser.