IRC-Galleria

polem

polem

תֹהוּ וָבֹהוּ

Äiti - MinäKeskiviikko 28.05.2008 21:12
Kun sinulla on _koulutus_, oli se sitten huoran ammatti tai mikäikinä, sitten olen onnistunut äiti. Älä pistä minua ahdistumaan, ethän..? Olen lupautunut siunaamaan elämästäsi 18 vuotta, annathan niistä vielä kaksi vuotta minulle? Olet vapaa, mutta osoitathan rakkautta ja kunnioitusta? Sinulla on kiire, levoton sielu ja mieli; maailma on avoinna, mutta maailma osaa myös odottaa vilpittömänä ja kauniina sinua. Ethän kiirehdi pois?

Minua ahdistaa sinun rakentamasi häkki, minulla on kiire ja olen mahdottoman levoton! Minun on päästävä merille, maille ja mannuille. Suunnaton jano nähdä ja kokea ja kertoa, kirjoittaa, sanailla, etsiä, kohdata ja löytää. Yksikin hetki tuhlattavaksi vielä niin kuolen janoon! kuihdun ja näivetyn kuin prosessoitu viinirypäle! Jos vaadit minulta jotain, niin miksi annat minun samalla kuolla käsiisi? Jos ihailet elämää, miksi oletat elämisessä kuuluvan olla ohittamatonta kärsimystä - tekemistä vastentahtoa, toisten alistamana? En halua kärsiä kenenkään jalan alla, ennemmin kärsisin dijoun kerjäläisenä siitä, että annoin viimeisestä leivästäni osan kulkukoiralle. Silloin kärsisin ainoastaan onnea, nyt kärsin jotain keksittyä välttämättömyyttä. Tämän voi ohittaa, tämän voi jättää väliin. Olen turvassa, mutta turva sanana tarkoittaa pelkkää ahdinkoa. Päästätkö ajoissa irti? Annatko ajelehtia veden pinnalla tuulten tanssittaessa?

It's simple: we don't want to kill.Perjantai 02.05.2008 15:14

She saidTorstai 10.04.2008 01:00

If you laugh for a while I can make your heart feel
Uskomatontaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!

I love you very many

<3

Hyviä ja huonoja uutisiaTiistai 18.03.2008 12:37

HURRAA! Sinilevä voi kuin voikin kasvaa kuussa! Igor sanoo siihen: "Tämä on uskomatonta!" Ja niin minäkin, kuvitelkaa sinilevä kuussa ja kuvitelkaa sitten sinilevän peittämä kuun pinta ja kuvitelkaa mitä kaikkea hyötyä sinilevällä täytetystä kuusta onkaan ihmiskunnalle. Kuvitelkaa ennen kaikkea levää joka tappaa ihmistä! Sitten ajatelkaa kaikkea yhtä aikaa ja sitä että profeetat vielä kehtaavat kirjoittaa että tähän hommaan ei mene neljää vuotta vaan 7 miljardia vuotta.. En usko lukemaani, mutta se mitä luultavimmin pitää paikkansa ja se tarkoittaa ainoastaan sitä että bileitä on siirrettävä. Niitä massiivisia tuhon ja kaiken lopun bileitä! Juhlat kestävät siis 2012 - 7 000 002 012! Aika kauan - kuvitelkaa seitsemän miljardin vuoden jälkeistä krapulaa! Toivottavasti kaikki menee kuin mukiin. Sitä odotellessa Ruotsissa puukotetaan pikkulapsia joten meidän ei tarvitse surra sitä että Abban rumpali meni putoamaan ikkunasta Mallorcalla... Ellei sitten ihan välttämättä toivota sitä.

Ja, ainiin, RAKKAUTTA KOLERAN AIKAAN (G.G.Marquez) on elokuvana elokuvateattereissa ja ennen kuin menen katsomaan sen minun täytyy yrittää muistaa ero rakkauden ja koleran välillä. HEHEHEHHEHEHEEEE! Hassu paradoksi, ellette tienneet, että eräs ruotsalainen kirjailija on perustanut koko kirjallisen uransa postuumisti - eli käytännössä teokset ilmestyvät kirjailijan itse makoillessaan haudassaan! Kaikessa traagillisuudessaan tällainen on oikein suosittua. Franz Kafka tai Emily Dickinsonkin harjoitti joissain määrin sitä. Heheheehehe! Minun kirjani tulee olemaan valmis siis viimeistään 2012! Se on minun puolilupaukseni, eikä mitään muumipelleilyä enää. Hoho.

Miksi edes teen tätä...

HowSunnuntai 16.03.2008 23:12

To get a little higher and to be more gorgeous.

<3

[Ei aihetta]Tiistai 11.03.2008 16:42

Miksi?Tiistai 11.03.2008 00:59

On varauduttava pahimpaan! On varauduttava tähän ja tuohon vaikka suurin vihollinen on itse eikä godzilla tai jokin universaali sukupuolitauti. On katseltava omaa napaa eikä televisiota. On kuunneltava järjen ja intuition ääntä tai sitten olla kuuntelematta mitään. Ei ole tarpeellista käskeä, sotia, tappaa, valistaa. Ei ole tarpeellista mitään. On tarpeellista tehdä mitä parhaakseen näkee, jos näkee ylipäätään mitään. On varauduttava epidemiaan ruiskuilla ja terveellisillä elämäntavoilla, mikä on toiveajattelua. On suunniteltava aseita ja vetypommeja isoa merihirviötä vastaan, mikä on myöskin toiveajattelua. Kuka menee rakentamaan aseita murhatakseen itsensä? Kuka jättää syömättä vihanneksensa muuttuakseen puolikuolleeksi purrakseen toisiaan? Kuka tekee mitään jäädäkseen kiinni? Kuka sytyttää nuotion saadakseen tuhkaa? Kuka kysyy elämän tarkoitusta tarkoituksella? Järjen äänellä pärjää kyllä, mutta mitä tulee tapahtumaan lopulta? Mihin uskoa? Ihmiseen? hehehheheheheheeeeeeeeeeeeehehehehe! Toivo on jossain ihan muualla. Toivo on jotain muutakin kuin kova sana.

Pitäkää hatuistanne kiinni, pakatkaa ainoastaan välttämättömimmät... Kenet ottaisi mukaan autiolle saarelle jos sittenkin pääsisi sinne...? Josjosjosjosjos.. . . .

Hyvä sieni, parempi mieli. A TrainTiistai 04.03.2008 00:26

KOKONAISIA herkkusieniä ripulivedessä ja Lady Chatterley's Lover. Janottaa ihan saatanasti ja tuntuu siltä kuin olisi kävellyt 700 kilometriä turhaan ja aaaivan päin helvettiä vaikka tosiasiassa olisi kuitenkin ajanut autolla pienen matkan. Jossain Tommy Tabermannin runossa kerrottiin siitä. "Vitusta tänne tultiin ja päin vittua täällä myös menee!" Jotain sellasta, ihan jotain vaan.. paradokseista. Mun lempikirja ikinä kertoo siitä kuinka perusteellisesti voi päästä ojasta allikkoon - niin ja miten päin kuuluu syöksyä sementtiin - ja toinen kirja eräästä pedofiilistä tai insestistä, no, kummastakin. Ei siinä mitään.

Raikasta ilmaa ja kummallista puuterilunta. Tämä on ihmeellistä.

(Note to self: The Time Is Now)