IRC-Galleria

...varsinkin labradorinoutaja on hyvä valinta!

siiiiiis mulla palaa niin kiinni tohon penikkaa!
eilen tultiin siskon kanssa kotiin niin arvatkaapa mitä tämä oli tällä kertaan tuhonnut?!
tää oli tuhonnut siskon reinot, sit rikkonut tussin matolle niin että matto on kivasti nyt musteessa! sit mun itswe tekemät korut se oli järsinyt rikki ja yhen puukorun se oli syönyt koknaan.. pari puuhelmen palasta oli jäljel! sit neljä tuikkukynttilää se on huitassu nassuun ja mainokset silppuna.. ja sit kaiken huipuks toi neiti oli mennyt vetämään mun 2½ levyyy e-pilsui!

vittu että otti päähän.. kiva soittaa maanantaina lääkärille "et hei saisko ton 3kk satsin uusiks ku koira söi edelliset?" ...menee vähä samaa syssyyy ku ala-asteella sano maikalle et "koira söi koti läksyt"

ja ohan toi koira syönyt meiltä jo 3 dvd levyä, kukkaa nakertanut, muutamat romaanitkin on tullut koluttua, yhen 10cm korkusen tuoksukynttilän söi kokonaan.. muruset oli vaa jäljel, sukkija about miljoona, meidän rintsikoitakin tuhonnut (varsinki uusimmat pitää heti rikkoo!), sit meidän edellisen sohvan pilas, kenkiä mennyt monet parit ja sotkenut ton maton meikki voiteella.. niin ja kaks kaukosäädintäkin pisti naamarii ja mun toisen mp3 soittimen.. se siis syö ihan kaiken.. vielkun se niiku syö ne! se ei vaan riko vaan nieleekin ne!
voisin jatkaa tota stellun aikaan saannoksii loputtomiin mut tossa nyt oli noi mieleenpainuvimmat asiat..

palaa muuten kohta tähän touhuun hermot.. tahtooko joku pikku termiitin? lähtis halvalla!

tarjouksia otetaan vastaan :) kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.