IRC-Galleria

reclaim

reclaim

Taistelu jatkuu, minä vastaan sairaan kaunis maailma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Boksi

Hyvää ystävääni http://irc-galleria.net/user/annimatilda%60 :a lainaten:" * MIEKKOSET HOI! *Vaikka tossa ylävasemmalla lukeekin, että "etsin seuraa", ei se tarkota, että oon heti lähössä mukaas, vaikka kuinka ite oisit seuraa vailla, tai asuisit peräti naapurikorttelissa, ja mitä näitä muita tässä nyt on tullu kuultua. Todennäkösimmin vastaan fiksuihin ja erottuviin kommentteihin. Tosin, naamarajankin toki tunnustan täysin!

Eikä sit muuten saatana tarvii - ensin iskettyään, sittemmin vastakaiutta jäätyään - tulla huorittelemaan tai lesbottelemaan, jos en satukaan samantien ja vastavuorosesti oleen yhtä kiinnostunut JUST SUSTA.

Aivan vitun se ja sama kuinka diivalta kuulostan, alkaa vaan mitta täyttyy näistä junteista sun muista urpoista, niiden käsittämättömistä tajunnallisista & kommunikatiivisista vajavuuksista ja "Asun Tammelas, keitin just kahvii, tuuks panee?" -tyyppisistä, täysin tosissaan esitetyistä kommenteista. Ei jeesus nyt oikeesti.

Mitäs vielä. NIIN! Ymmärrän, että saattaa olla vaikeeta päätellä, millä motiivipohjilla kukakin mitäkin tekee ja sanoo, mutta koittakaa ees pliis VÄHÄN keskittyen hahmottaa, millonka mahollisesti vastaan teille ihan puhasta ystävällisyyttäni ja asiallisuuttani - monet esim. kyselee musiikkiharrasteistani - ja millonka taas ehkä näyttääkseni jonkunasteista "vihreetä valoo". Eronteko edellämainittujen välillä on toistaenkin ollut joillekuille ilmeisen vaikeeta, MUTTEI se tee siitä silti mahdotonta. Pointti tässä on se, että tympeitä on myös mulle ne tilanteet, joissa ensin oon pitkähköönkin sujuvasti keskustellu mukavia jonkun randomin kanssa, ja sitten aivan puskista sieltä onkin heitetty se "Hei, lähekkö joskus kahville/kaljalle?", vaikkei MULLA ois mimmosiakaan INTRESSEJÄ tätä näin ehottanutta kohtaan; kunhan olen kotvasen ystävällisyyttäni jutellut! Ja täten siis joudun usein joko a.) vaan nolosti feidaten hiljentymään kuin seinään, tai b.) nihkeesti kieltäytymään päin naamaa.

Summa summarum, jubailkaa mulle toki ihmeessä plz, mutta sisäistäkää se, ettei mulla ole mitään vitun vastavuorois-, tai edes vastausvelvoitetta, vaikka mulla kuinka tuolla lukeekin toi "etsin seuraa", JA se, etten välttämättä automaattisesti halua ja himoitse sua palavasti, vaikka ehkä sulle puhuisinkin."