IRC-Galleria

robotti

robotti

on hörhö.

TESTEJÄ TESTEJÄ TESTEJÄ!!!Torstai 25.09.2008 22:15

Osaanko käyttäytyä?:

Käyttäydyt perinteisesti mutta tahdittomasti
Haluat kunnioittaa muita ihmisiä ja käyttäydyt useimmiten perinteisiä kaavoja noudattaen. Aina tämä ei kuitenkaan ole vain hyvä asia, vaan tietynasteinen vanhanaikaisuus saa sinut käyttäytymään toisinaan suomalaisen jäyhästi ja ehkä estää sinua oppimasta uusia tapoja.

Tilannetaju on kuitenkin sinulle vieras käsite. Reippaat otteet ja ronski elämänasenteesi saavat kanssaihmiset välillä varpailleen. Se mikä naurattaa kaveriporukan saunaillassa, ei välttämättä toimi juhlapöydässä.

Testin tekijöistä kaltaisiasi on alle 1 prosentti.

- - -

Mikä eläin olen?:

Lumikko
Lumikko

* Mustela nivalis
* Pituus: 11 - 20 cm, häntä 1,9 - 4 cm
* Paino: 24 - 80 g
* Elinikä: 4 - 7 vuotta

Olet lumikko! Pieni ja pippurinen, ainakin henkisesti, kuvaa hyvin luonteenlaatuasi. Olet eläväinen ja vilkas, mutta suuttuessasi voit äityä väkivaltaiseksi.

Lumikko on Euroopan pienin petoeläin. Sen erottaa kärpästä mustan hännänpään perusteella. Talvella lumikko saa valkoisen karvapeitteen, kesäisin se on ruskea.

Vaikka lumikko onkin pienikokoinen, se on hurja peto. Lumikon metsästysvietti ei ole riippuvainen vatsan tyhjyydestä, vaan lumikko tappaa saaliseläimiä aina kun se saa mahdollisuuden. Häkkioloissa lumikon on todettu tappavan myyriä ja hiiriä kymmenittäin, kunnes se väsähtää. Lumikon ruokavalio on hyvin erikoistunut, se popsii lähes yksinomaan pikkujyrsijöitä ja erityisesti peltomyyriä

Lumikkoa voisi luonnehtia sanoilla vilkas ja väsymätön. Se on ketterä, utelias ja temperamenttinen eläin, joka kuitenkin viihtyy suhteellisen pienellä elinalueella.

Myös lumikon rakkauselämä on villiä. Kujerrusäänien, takaa-ajon ja painin jälkeen koiras nappaa naarasta niskavilloista. Jopa väkivaltaisen lemmenhetken seurauksena lumikkonaaras synnyttää noin kuusi poikasta.

...

- - -

Verkkominä:

Olet meseteini!

Juttelet ystäviesi kanssa MSN Messengerin välityksellä ja hengaat IRC-Galleriassa ja muissa kivoissa netin paikoissa. Verkossa katselet kuvia ja videoita, kuuntelet musiikkia ja tsekkaat sinua kiinnostavat uusimmat trendit.
Netti on sinulle itsestään selvä asia.

27 % testin tehneistä on meseteinejä. Katso muut Verkkominät tästä.

Pisteidesi perusteella muita sinua lähellä olevia Verkkominä-profiileja ovat 80-luvun kasvatti ja mäkkimies.

- - -

Mikä suomalainen sananlasku olet?

Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaset!
EHHEHEE

- - -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.