IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

np: Guns N' Roses - This I LovePerjantai 21.11.2008 16:38

Andrei kysyi tänään, mikä minua miellyttää miehessä. No reippaana tyttönä rupesin miettimään ja sain aikaseksi tälläisen listan:

1) PITKÄT HIUKSET. Ja mielellään mustat, oman värisetkin käyvät. Kunhan ovat pitkät.
2) Myös muunlaiset jotenkin massasta EROTTUVAT hiukset käyvät. Kuten esimerkiksi rastat, keesi, kalju joissain tapauksissa, shokkivärein värjätyt yms.
3) Miehen pitää olla ITSENÄINEN. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että se ei vois olla hetkeäkään yksin ja roikkuis mussa kiinni koko ajan, eikä vois mennä minnekään ominpäin. Sillä pitää olla omaakin elämää.
4) Ei saa olla LIIAN UJO. Eikä mikään ylisosiaalinen höpöttäjä. Sellainen sopiva. Ettei se mene ihan kipsiin kun tulee vieraita ihmisiä lähelle, vaan osaa olla luontevasti.
5) Pitää olla kiinnostunut SAMOISTA ASIOISTA kuin minä. Näitä ovat esimerkiksi musiikki, keikoilla juokseminen, samankaltainen musiikkimaku.
6) HUUMORINTAJUA pitää löytyä. Mielellään samanlaista paskaa huumorintajua kuin minulla. KAKSIMIELISYYS on myös plussaa. Tosikko ei mun kanssa kestäis hetkeäkään.
7) LAPSENMIELINEN. Koska minäkin olen, niin senkin pitää olla. Liian ns. "aikuisella" luultavasti menisi mun kanssa hermot.
8) MIEHESSÄ PITÄÄ OLLA JOTAIN MISTÄ PITÄÄ KIINNI. Eli joko ne pitkät hiukset tai sitten vähän ns. pyöreähkö.
9) MUUSIKKO tai TAITEILIJA. Parhaimmassa tapauksessa vähän molempia. Soittotaito ei ole välttämätön, kunhan on kiinnostunut musiikista.
10) Ei saa olla LIIAN LÄHENTELEVÄ. Tietysti ruumiilliset hellyydenosoitukset (pusut, halaukset yms.) ovat ihania, mutta liika on aina liikaa. Kieli toisen mahalaukussa koko ajan tai käsi perseellä, ei kiitos. Tarvitsen omaa tilaa tai ahdistun!
11) SAMANKALTAINEN AJATUSMAAILMA kuin minulla. Mielellään. Tietysti pienet eroavaisuudet sallitaan, jotta saadaan väittelyä aikaiseksi (jonka minä tietysti voitan).
12) Suurinpiirtein SAMANKALTAINEN kuin minä ihan muiltakin ominaisuuksiltaan. Olisi enemmänkin paras ystävä, kuin "pelkkä" poikaystävä.

Luultavasti tulisi mieleen lisääkin, mutta nuo nyt tärkeimpinä.

Olenkohan liian vaativa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.