IRC-Galleria

LOVESunnuntai 12.10.2008 21:44

UU EILEN THE SOUNDS<3 haluisin sinne niin takas.

tai siis joo eka mentiin sinne ja don johnson big band ekana ja aika paska lol :D:D sitten siin et minä, Saara ja Ronja jouduttiin erillä Empusta ja Rosasta ja blaa.
Sit se vitun Apocalyptica et ajauduttiin niiden kännisten hevareiden viereen siihen aika eteen keskelle ja hajoilin vaan ku ne tyypit hyppi Saaran päälle ja yritin pitää paikkaa. Oltii joo ihan messis, huutelin vaan jotain randomia sikana ja kaikki pitää mua hirveenä valittajana ku sillai "ei vittu mitä paskaa saatana lopettakaa jo!111" ja sitä soittoo kesti oikeesti tunti ja ei tosissaan oo mun musaa :DD
JA THE SOUNDS OMG, kolmas rivi, siin just korokkeen reunalla olin, ihan vitunmoinen paine ja siirryttiinki sit Saaran kanssa pois muutaman biisin jälkeen. ihme etten oikeest pyörtyny ku sain yhen hörpyn vettä ja nekin meni paidalle. sain kanssa kauheen angstikohtauksen sit ku mentii sinne ihan taakse, asd meinasin oikeesti alkaa itkee ku Rosaa, Emppuu ja Ronjaa ei löytyny ja sit kaikki oli hyvin ja jes. ei soittanu Living in Americaa mut vikana sentään Tony the Beat =)=)

videoita tulossa jee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.