IRC-Galleria

salla^

salla^

Ulkomaalaista tetristä (y) :DD ♥

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.05.2009 03:20

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Ollaan oltu kavereita ala-asteelta asti . harmi vaa et ollaan erkaannuttu ylä-asteen aikana . sulla on omat kaveris ja mulla omat . Oot usein tosi ankee mutta sillon ku oot hyvällä päällä nii meillä on tosi hauskaa . (:

2. Ei alkuu oltu kovin hyviä kavereita , vaan jotai hyvän päivän tuttuja , mutta nyt oon tutustunu suhun paremmin ja oot yks mun parhaista kavereista <3 Oot yks niistä joihin voin melkein luottaa täysin ja haluaisinkin osata enemmän purkaa mieltäpainavia asioita sulle.

3. Tutustuttiin kesällä ja susta tuli mulle melkeen tärkeempi ku kukaan . Meillä oli aina hauskaa ku oltiin porukalla ja aloin välittää susta enemmän ja enemmän . Sun mukana tuli niin paljon hyviä muistoja . En tiedä mikä meni pieleen mutta erkaannuttiin, toivottavasti voidaan tavata vielä ja olla kavereita sillä se ois mulle tosi tärkeetä vaikka välillä inhoon sua ja nään punasta pelkästä sun nimen näkemisestä tai kuulemisesta .

4. Sua en oikee vapaa ajalla nää muutenku harkoissa mutta tyttö kuulut mun ykkösiin <3 ja haluisin viettää enemmän aikaa vapaalla sun kanssas , kesällä me oltiinki enemmän vapaa ajalla yhessä ja toivottavasti taas tänä kesänä :)

5. En alkuun voinut sietää sua, tapa millä sä puhuit ja kaikki ärsytti mua sussa, mutta nyt meistä on tullut ihan hyviä kavereita ja meillä on välillä tosi hauskaakin . mutta huonoina päivinä en taaskaan voi sietää sua sori <3

6. Oltiin kesällä tosi hyviä kavereita sulla oli hyvät läpät ja kaikkee :D Mutta ollaan liian erilaisia ihmisiä kavereiksi ja molemmilla omat näkemyksensä mut silti ois kiva nähä sua joskus. Sä voisit itekki joustaa välillä omissa mielipiteissäs ja mäkin yritän ku meille tulee helposti riitoja silloin kun kumpikaan ei jousta.

7. Oot muuttunu mutta oot silti vielä mun hyvä kaveri sun kanssas on aina hauskaa ja saa nauraa. Harmi vaa että molemmilla on omat kaverit eikä aika tunnu riittävän. Sulla on ärsyttävä tapa huomioida mut vaan silloin ku oot yksin mut hyvä vaa nii ei tartu sulta huonot tavat.

8. Oot huippu kaveri , sun näkeminen on jotai namm <3 en tiiä mitä sä aattelet mut susta on tullu mulle parempi kaveri talven aikana ja oon tosi ilonen siitä :) sua ois kiva nähdä useemminkin :)

9. Osaat olla tosi vittumainen ja ärsytät tahallas välillä ja et osaa lopettaa sitä , mutta on päiviä jolloin oot tosi mukava ja sun kanssa on hauskaa tyttö oot tärkee ja yks mun parhaista kavereista <3 Usein myös suurentelet asioita ja valehtelet jolloin joutuu kahesti miettimään uskooko vai ei ja se on tosi vittumaista sano asiat niinku ne on eläkä selitä omias.

10. Ollaan nyt vasta tutustuttu paremmin ja oot tosi mukava ku suhun tutustuu . Ois kiva nähdä sua useemminki ja tutustua vielä paremmin :) Onneks kohta tulee kesä .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.