IRC-Galleria

salla^

salla^

Ulkomaalaista tetristä (y) :DD ♥

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 10.01.2011 16:14

Vastaa joka kolmannella vastaanotetun txtviestin ensimmäisellä virkkeellä.

1. Äitisi saa sinut kiinni pahassa humalassa, mitä sanot selitykseksi?
- kaikki
2. Saat kokeesta hylätyn. Mitä sanot opettajalle?
- no oonhan minä aika perseestä
3. Lyöt varpaasi pöydän jalkaan todella kipeästi. Karjut tuskaisena
- etkö oo kortelaisen luona
4. Hyvän ystäväsi vanhemmat kuolevat onnettomuudessa. Saavut
hautajaisiin ja lohdutuksen sanat ovat
- on iha vitun
5. Voitat lotossa miljoona euroa. Ensimmäinen asia minkä suustasi päästät on
- no enpä oikee keksi mitää sanottavaa tuohon
6. Kun kuolet, viimeiset sanasi tulevat olemaan:
- miks ?

Elämäni Elastisen mukaanLauantai 18.09.2010 05:14

Vastaa kymysyksiin käyttäen ainoastaan biisien nimiä YHDELTÄ artistita. Älä käytä samaa artistia kuin minä. Yritä olla toistamatta samaa biisin nimeä. Se on paljon vaikeampaa kuin luulet!
Nimeä muistiinpanosi "Elämäni ... mukaan"


Miltä nyt tuntuu?:- Päivä kerrallaan
Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi:
- Yks ja ainoo
Jos voisit mennä minne vaan, mihin menisit?:
- Bäkkiin stadiin
Mieleisin kuljetusmuotosi?:
- Lennän pois
Paras ystäväsi on?:
- Ystävä
Millainen sää on?: - Tunnen sen taas
Lempivuorokaudenaika?:
- Viidest ysiin
Jos elämäsi olisi TV-sarja, mikä sen nimi olisi?: - Moukan tuuria
Mitä elämä on sinulle?: - Fisuu
Nykyinen parisuhteesi?: - Yks plus yks
Mikä mättää?: - Salaisuus
Odotan tulevalta: - Nippusiteitä ja mustaa teippii
En pahastuisi: - Irrallaan
Pelkään: - Silmät auki
Paras neuvoni: - Huudaliikuriehu
Jos muuttaisin nimeni se olisi: - Nuori nero
Päivän miete: - Vierivä kivi
Mottoni: - Sillä mennään

RIP Rasmus <3Tiistai 17.08.2010 01:41Nyt olet vapaa ja mukana tuulen
saat kulkea rajoilla ajattomuuden.
Olet kimallus tähden,
olet pilvenlento,
olet kasteisen aamun pisara hento.
Et ole poissa,
vaan luoksemme saavut
mukana jokaisen nousevan aamun
ja jokaisen tummuvan illan myötä
toivotan sulle hyvää yötä <3

Iha vitun huora hiehoksi !Perjantai 16.04.2010 17:52

On ne hiehot iha mukavia, varsinki mun nimikko hieho Elotar <3

Se on mm. juossu ja kävelly mun yli, juossu minä perässä lankojen läpi, kaatanu jäällä mahalleen, karannu käsistä tuloksena minä kyntämässä.

Ei naurettu yhtääKeskiviikko 14.04.2010 20:25

:(Keskiviikko 14.04.2010 20:09

Eläinrääkkäys on ihmisen aiheuttamaa eläimen tahallista kidutusta.
Kuvitteleppa, että olet pieni koiranpentu. Muutaman viikon vanha. Sinut ryöstetään kotipihaltasi ja laitetaan pimeään autoon. Näet muitakin koiria ja eläimiä. Osa kuolleita, osa kituvia ja osa eläviä. Kuolleilta on revitty nahat päältä ja nyljetty. Kituvilta on revitty nahkaa irti ja katkottu jalkoja, mutta jätetty kitumaan. Osat ovat samassa tilanteessa, kun sinä. Säikähdät kun auto pysähtyy. Yrität mennä piiloon. Pelkäät. Miehet avaavat oven ja löytävät sinut. Yrität rimpuilla mutta toinen miehistä lyö sinua kylkeen kovaa. Se sattuu ja vinkaiset. Toinen miehistä sanoo: "Ole hiljaa pentu!" ja katsoo sinua vihaisesti. Näytät katuvalta, mutta se ei auta. Saavut pimeään halliin. Näet muita eläimiä, jotka ovat piikkejä täynnä ja kituvat. Näet pöydän jonka päällä on: veitsi,shamppoita ja etikoita.Sinut nostetaan pöydälle. Yrität päästä karkuun. Tassusi sidotaan kiinni. Sinut laitetaan pöydälle. Tunnet jotain hirveää selässäsi. Veitsi viiltää nahkaa pois. Tunnet jotain vielä kauheampaa. Se kirvelee. Miehet kaatavat revityle nahkallesi etikkaa. Uliset ja yrität päästä irti. Miehet tiputtavat sinut lattialle. Olet edelleen sidottuna. He potkivat sinua. Kärsit. He heittävät sinut laatikkoon, jossa olivat kuolleet eläimet ja kituvat. Kidut niin kauan kunnes kuolet janoon. Elämäsi kesti 3 kuukautta 2 päivää. Kaikki se kidutusta.
Näin tapahtuu monille eläimille! Tunsit varman sisimmässäsi kyyneleitä.
Lisää tämä blogiisi jos olet eläinrääkkäystä vastaan!

HIHHIIIHAHAHAA :DDDKeskiviikko 14.04.2010 20:07

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen haaksirikkoutuivat pirunsaarelle. Heidän onnekseen tapasivat itse pirun joka ehdotti heille tiettyä tehtävää, jonka suoriettuaan piru kiitokseksi suostuisi taikomaan jokaisen omaan kotiinsa. Kolmikko tietenkin suostui, jonka jälkeen piru pyysi jokaista etsimään yhtä hedelmää saarelta. Kolmikko lähti jokainen eri suuntaan etsimään omaa hedelmää jonka löydettyään palasivat pirun luo.
Ensimmäisenä tuli norjalainen rypäleen kanssa. Piru sanoi: Tehtäväsi on tunkea tuo löytämäsi rypäle perseeseesi ja sen tehtyäsi lupaan taikoa sinut täältä pois.
Norjalainen teki kuten piru pyysi häntä tekemään ja itki ja työnti ja itki ja työnti, kunnes lopulta sai tehtävän suoritettua ja pääsi kotiinsa.
Seuraavan tuli suomalainen tuli appelsiinin kanssa ja piru sanoi saman suomalaiselle: Tehtäväsi on tunkea tuo löytämäsi appelsiini perseeseesi ja sen tehtyäsi lupaan taikoa sinut täältä pois.
Suomalainen teki kuten piru pyysi häntä tekemään ja itki ja työnsi ja nauroi ja työnsi ja itki ja työnsi ja nauroi.. Kunnes piru ihmeissään kysyi: Miksi ihmeessä itket??
Suomalinen: No kun sattuu niin perkeleesti.
Piru: No miksi ihmeessä sitten itket??
Suomalainen: No kun ruotsalainen tulee tuolta vesimelonin kanssa.

kauhee .. :(Keskiviikko 24.03.2010 11:49

5 kuukautta vanhan Brianna Lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. Viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia. Muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
Brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna Memorial Medical Center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi Ed Miranda.
Perjantai iltana poliisi pidätti Briannan vanhemmat, Stephanie Lopezin 19v., Andy Waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan Stephen Lopezin (äidin kaksosveli). Heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. Waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
Poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa Briannan kanssa. Sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. Ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
Maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa Briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. Myös Briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. Tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
Oikeuden papereissa mainitaan että Walters on myöntänyt purreensa Briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "Purrut irti palaa tytöstä". Waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa.
Lisäksi Stephanie Lopezin väitetään purreen ja nipistäneen Briannaa turhautuessaan tähän.
Sheriffi kertoo että Walters ja Stephen Lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät Briannaa ilmaan.
Lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miehet epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. Stephen Lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka Walters oli ostanut. Stephanie Lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. Aamulla äiti oli löytänyt Briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. Kysyttäessä mitä on tapahtunut, Walters kertoi Lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...
... oikeudessa Andy Walters sanoo Briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. Walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä Brianna tuolloin oli. Kolmelta aamulla Walters heräsi ja löysi Briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. Seitsemän aikaan Briannan vaippa piti vaihtaa ja Stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin Walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. Walters vaihtoi Briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
Walters myöntää purreensa Briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. Walters kertoi Stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. Lapsen eno, Stephen Lopez tunnusti heittäneensä Briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. Kuulustelun aikana Stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. Sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä Briannaan.
Klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta Stephanie huomasi ettei Brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
Klo 11:10 Brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.
Luettuasi tämän voit teeskennellä, ettei se liikuta sinua mitenkään, tai sitten voit lisätä sen päiväkirjaasi niin kaikki tietävät, että välität.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.02.2010 21:45

Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän
Sinuun tarvii tekstityksen,
salaisuuksien selittäjän,
kertojan kaikkitietävän
Puhu äänellä, jonka kuulen
Ei rakkaus katso kokoa !

Hei nainen sä oot sitä kaikkee,
Fiksu ja vaikee.


Mä löysin jotai mitä mä rakastan ja aijon pitää siitä kiinni!

« Uudemmat -