IRC-Galleria

sonkkku

sonkkku

ai sua ei kiinnosta vai

ainaki määä.Maanantai 22.03.2010 21:02

Neitsyt 23.8-22.9

Hallitseva planeetta Merkurius.
Näin Neitsyt-ihmisistä sanotaan alan kirjallisuudessa:

Neitsyt-ihmisten sanotaan olevan vaatimattomia taustavaikuttajia. He ovat ahkeria ja lojaaleja, ja menestyvät työssään. He ovat myös lahjakkaita ja sinnikkäitä. Neitsyet ovat äärimmäisen tarkkanäköisiä. He havainnoivat asioita ihmisistä ja elämästä tavalla, johon kukaan muu ei pysty. Tämän vuoksi Neitsyeltä on vaikea salata mitään. Oli kyse sitten isosta tai pienestä asiasta.

Tarkkanäköisyytensä ansioista he pystyvät toteuttamaan kumppaneidensa haaveet, sellaisetkin, joita he eivät tienneet itsellään edes olevan. Neitsyet pystyvät sammutamaan myrskyjä, ennenkuin ne puhkeavat. Se on loistavan huomiokyvyn ansiota.

Neitsyt on huomioonottava, lempeä ja auttavainen. Heitä sanotaan myös erittäin loogisiksi, analyyttisiksi ja järkeviksi. Neitsyet ovat myös älykkäitä ja joviaaleja.

Lyhyesti sanottuna, Neitsyt on tähtikartan Äiti Teresa.

Ja sitten totuusÂ…
Näin Neitsyen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:

Neitsytnainen:

Neitsytnaista sanotaan naispuoliseksi Don Huaniksi. Hän on erittäin fiksu ja nokkela. Neitsytnainen ei epäröi näyttää, että hänelle kelpaa vain paras. Neitsytnainen rakastaa materiaa, loistoa ja kuuluisuutta. Energiaa Neitsytnaisella on enemmän kuin kenelläkään muulla. Kalenteri voi olla jatkuvasti täyteen buukattu, ja jotta sieltä löytyisi tilaa kumppanille, on ehdokkaan oltava jotain ainutlaatuista. Ainakin Neitsyen kumppanin pitää tietää mitä elämältä haluaa. Neitsytnaisen lähelle on vaikea päästä. Hetken voi jo luulla olevansa osa hänen elämäänsä, ja sitten huomaakin olevansa vasta puolessa välissä. Neitsytnainen osaa olla pelottavan tarkkanäköinen. Hän tietää kumppaninsa heikoimmat ja arimmat kohdat, eikä epäröi tarpeen tullen iskeä niihin. Neitsytnaisessa, niinkuin Neitsytmiehessäkin, on paljon herkkyyttä. Heillä voi olla valtavan herkkyytensä ansiosta jopa telepaattisia kykyjä.

Pahimmillaan Neitsytnainen on ylikriittiinen nipottaja, joka kontrolloi läheistensä elämää. Mutta kaiken tämän vaativuuden keskellä, Neitsytnainen on kuitenkin hauras ja suojelee itseään.

Neitsyt sängyssä:

Neitsyt on uskollinen kumppani. Hänen miellyttämishalunsa toimii myös sängyssä, ja tuottaa kumppanille suurta mielihyvää. Neitsyt saattaa olla sängyssä estynyt. Heidän kanssaan voi olla vaikea leikkiä minkäänlaisia alistamisleikkejä, koska Neitsyt haluaa olla tasapuolinen sänkykumppaninsa kanssa. Neitsyt-ihmistä saattaa tarkkana luonteena ärsyttää lakanoiden tahriintuminen, kuka ne sitten pesee? Neitsyillä on mielikuvitusta, mutta he mielummin pitäytyvät perinteisissä jutuissa. Neitsyt haluaa tuottaa mielihyvää kumppanilleen, mutta ei aina uskalla vaatia sitä itselleen. Neitsyt ei välttämättä kaipaa rakastelua usein, heille läheisyys voi olla tärkeämpi asia. Neitsyet eivät ole yhden illan juttujen suurkuluttajia,vaan Neitsyen pitää tuntea rakkautta sänkykumppaniaan kohtaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.