IRC-Galleria

tequilastory

tequilastory

arpokaa, happi ei riitä, joka viidennen teistä on heti kuoltava.

aamuviis.Sunnuntai 15.12.2013 07:18

nyt on vuorokausi jo useamman tunnin sunnuntain puolella, eli sunnuntaiblogi-perinne jatkuu edelleen. mielessä olis ehkä noin miljoona juttua tarinoitavaksi, mutta koska en osaa tällä hetkellä valita parhaita paloja, jätän kokonaan kertomatta. olotilakaan ei oo mitään määriteltävää, istun pimeessä kämpässä, poltan tupakkaa ja kuuntelen biisejä, jotka sais mut kyyneliin jos osaisin itkeä. lauantai tuntui kuin yhdistelmältä monesta päivästä, kaikenlaista tuli koettua ja vaikka ehkä parisen tuntia sitten elämä tuntui täydelliseltä, nyt tää päivä vois jo loppua. jotenkin häiriintyneesti mun tekis kauheesti mieli kahvia, vaikka nukkuminen kiinnostais etusijalla. onneks ei oo maitoo, ni en keitä sitä kahvia sentään. teetä voisin harkita.

oli kai mulla aluperin joku pointtikin tähän, mut se ei nyt oo vaan kovin selkeä. hurjaa ajatella, et viikon päästä oon pitkästäpitkästä aikaa savonlinnassa lapsuudenkodissa nukkumassa. tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta tähän hetkeen ja ylipäätään elämään verrattuna. sitten saan ainakin jotain muuta ruokaa kuin nuudeleita, joita oon viimeset pari viikkoo syöny.

ehkä jos kirjottaisin merkintöjä jonain muuna päivänä viikosta, saattaisin saada vaikka järkevääkin tekstiä aikaiseksi, mut toisaalta, who cares?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.