IRC-Galleria

toucan

toucan

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

Blogimerkintä

« Uudempi -

Adhd, ilman h:ta.. 🤔Lauantai 10.02.2018 00:35

Totaa, tossa joku aika sitten mun muksu sai AD(H)D diagnoosin, no eipä siinä mitään, tajusin että täähän voi olla toisellakin tytöllä, tai ehkä jotain muutakin, kun samaan joukkoon kuuluvia piirteitä löytyy vielä enempi kun toiselta 🤔 No sillä on siis tutkimukset tulossa myös..
No mutta asian tutkimisen ja tiedon etsinnän lomassa löyty semmosta juttua että olis voinu olla suoraan mun omasta elämästä!! Tulipa ahaa-elämys että taitaapa olla multa perittyä tämäkin vaiva 😅 Selittäis monia asioita musta, mun outouksista ja elämästä,... Ei sillä että se kaikkee selittäisi, mutta monia kuitenkin.

Helkkari, kun toisaalta ärsyttää ja toisaalta se on pieni helpotus, ehkä mäkin voisin saada tähän jotain apua 😶 Oikeesti oon kärsiny mun saamattomuudesta, erilaisuudesta ja sekavuudesta koko ikäni ja nyt mä saan tietää että tälle voi olla muukin selitys kun se että oon vaan Paska, hitaanlainen, tyhmä ihminen 😳 ja tähän saattaa jopa olla lääkkeet, jotka voi selkeyttää ajatuksia, voi saada mut toimiin paremmin, normaalimmin 😱 Voisin ehkä jopa saavuttaa oikeesti jotakin, pystyä keskittymään ja käydä ehkä jonkun koulun loppuun..
Tää aiheuttaa mussa levottomuutta, jota multa löytyy ihan tarpeiks muutenkin 😒, koska oon semmonen "hetimullekaikkinyt-ihminen" ja tän tutkiminen on pitkä prosessi vissiin.
Vaikka mä istua rötkötän täällä sohvalla, niin pään sisäisesti hypin seinille.. Harvase päivä jopa. Tuntuu että mä räjähdän.
"Muutama" rasti tulis 😅

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.