IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Jos lisäättä kaveriksiMaanantai 12.08.2019 19:45

Heippa kaikille! :)

Mulle on tullut viime aikoina jonkin verran kaveripyyntöjä. Kaikki täällä galtsussa olijat on mulle ennestään täysin tuntemattomia, niin myös kaveripyynnön lähettäneet.

Tähän mennessä oon järjestäin torjunut kaikki kaveripyynnöt. Miksi? Siksi, koska en halua kavereiksi ihimisiä, joita en tunne.

Sitä paremmalla syyllä haluan tehä seleväksi pari juttua: ennenkö lisäät mua kaveriksi, juttele etes muutama sana.

En siis todellakaan ole tylyyttäni tai ilikeyttäni ignorannut kaveripyyntöjä, vaan siksi, etten näe järkeä olla kaveri ventovieraan kanssa.

Siksi pyydän: näe se pieni vaiva, että keskustelet ensin, mielellään yksäreillä :) sen pohjalta teen sitten valinnan, kenet mahdollisesti hyväksyn kaverikseni :)

Oon galleriassa muuten vain. En tykkää pitää meteliä ittestäni enkä huudella yksityisasioita, en omiani saati toisten. Mun kuvia saa vapaasti katsella, mulle saa antaa sydämiä ja mun kanssa voi jutella niitä näitä.

En siis missään nimessä suutu kaveripyynnöstä, mutten myöskään hyväksy kertalaakista. Eka sun pittää olla jutellut mun kaa :)

Olen kyllä seurallinen ja ulospäin suuntautunut ja tuun toimeen erilaisten ihimisten kanssa. Lähtökohtaisesti en oo kuitenkaan tullu tänne etsimään kavereita, mutta jos nyt jonkun kanssa juttu luistaa omalla painollaan niin mikäs siinä. Seksiseuraa havittelevat saavat unohtaa mut samantein!

Oon ihan tavallinen veronmaksaja, jolla on asunto, opiskelupaikka, töitä, harrastuksia ja maailman ihanin kissa. Lisäksi mulla on paljon ystäviä irc-gallerian ulkopuolella.

Jollen nyt heti jouda vastaamaan tai kirjautummaan uudelleen, kannattee ootella rauhassa. Uskokaa tai äläkää: mulla on muutakin elämää kuin irc-galleria. ;)


Eikkait mulla muuta… jutellaan mukavia ja ollaan ihimisiksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.