IRC-Galleria

unikissa

unikissa

<3 Grand Avenue.

KalleSunnuntai 30.11.2008 23:08

Vituttaa toi joukkolynkkausmeininki Kallea kohtaan. Ei siinä, eihän se nyt laulaa osaa (paitti Vertigo meni tänään ihan ok) mutta kun ei anneta edes mahdollisuutta. Vihataan vaan.

Saatana. Rupeen äänestämään sitä ihan vaan siks, et mulla tulee tästä niin koulukiusausfiilis, jossa tuomaritkin on mukana. Tosi rakentavaa, "you're just a dreamer". Heko heko lolleris.

>:|

PS: Pete is rulez best.
PS2: Ny BB, ja sielläki ihan ankeet vaihtoehdot.

Oon sika_ihanaKeskiviikko 26.11.2008 22:19

20:17 <@unikissa> mainostiMpa sille mun sivuja
20:17 <@unikissa> sitte se kertoo sen näyttelijäkavereille et hei tarvitteko te passikuvia ja
20:17 <@unikissa> sit käyn kuvaamassa sen näyttelijäkavereita ja joku niistä menee joskus isona hollivuudiin näyttelijäksi ja
20:17 <@unikissa> sitte ne hollivuudissa on ihan että onpas hienoja passikuvia ja
20:17 <@unikissa> sitte ne hollivuudista soittaa mulle että hei meidän yksi näyttelijä tarvis passikuvia ja tulisitko ottaans ja
20:18 < rupu> SE ONKI HOUSE
20:18 < rupu> >:O
20:18 <@unikissa> sitte mä lennän sinne ja siellä onkin HUGH ja sitten hugh sanoo että tosihyviä passikuvia et mä oon aina halunnu näin taitavan valokuvaajan kanssa kaveerata ja
20:18 <@unikissa> sitte
20:18 <@unikissa> me mennäänki naimisiin ku ne passikuvat on niin hyviä passikuvia.
20:18 <@unikissa> :DDDDDDDDDDD
20:18 <@unikissa> ai, oon ihana.
20:18 <@unikissa> paizi ruu spoilasi

UniSunnuntai 23.11.2008 14:57

Suomeen tuli pyörremyrsky. Ja se oli niin iso pyörremyrsky, et sen tiedettiin tuhoovan kaiken. Ajeltiin paniikissa pienellä autolla ja yritin unessa pähkäillä et missähän sitä säilyis hengissä. Taloihin ei kannattais mennä, kaikki lähtis ilmaan.

Ajettiin Citymarketin maanalaiseen parkkiin, joka olikin pohjakerroksestaan jo laivaa. Sinne tuli muitakin. Yritin hädässä pistää tekstareita vielä cheerioille ja perheelle et tänne tänne. Ketään ei tullut.

Heräsin. Olinkin asuntovaunussa tai vastaavassa, joku säiliö mistä oli luukku auki vain katolta. Ryömin kurkkaamaan sieltä ulos ja oltiin pitkällä maantiellä tasaisella laakeella maalla. Joku ratsasti hevosella vieressä. Puhui huonoa englantia. Sain sen verran selvää, että oltiin Ruotsissa (Tukholmasta etelään 100km) ja että tänne asti myrsky ei yltänyt. Ratsastaja tarjosi juotavaa.

Ryömin takaisin säiliöön joka olikin bussi. Satu ja Anniina nukkuivat penkeillä vierekkäin, olivat löytäneet toisensa Tukholman lentokentällä (!). Tunnelma oli ihan järettömän ahistava, kehenkään ei saanut yhteyttä, kaikki rakkaat Suames ja puhelimet poikki. Soittamalla sain (biologisen) iskän kiinni, vaihdettiin pari sanaa mutta siinä se.

Aloin hoivamaan pientä poikaa, jonka sisko oli kadonnut eikä muuta perhettä ollut. Katselimme (nyt jo) lentokoneen ikkunasta tuhoutunutta maailmaa. Silmänkantamattomiin romua, ruumiita peiteltyinä suuriin riveihin ja kasoihin, roskaa ja paskaa, hökkeleitä ja huonokuntoisia ihmisiä, maasta aukikaivettu vesiputki josta ihmiset kävivät hakemassa juomavettä pieniin kippoihin.

Kokoajan taustalla fiilis siitä, että suurin osa ystävistä ja perheistä on luultavasti kuollut.

Tässä vaiheessa meidän joukosta piti huolta joku kumma PROFESSORI. Sillä oli lentoreppu, jota lainasin pikkupojan kanssa ja lentelimme ympäriinsä katselemassa tilannetta. Pikkupoika oli kokoajan kärttyinen ja halusi kotiin, en osannut selittää että kotia ei enää ole eikä ehkä perhettäkään. Päristelimme repulla ostoskeskuksessa josta oli vielä seinät jäljellä.

Ulos tultuamme pihalta oli lähdössä lentokone "Suomeen", kertoi lentäjä. Poika kiipesi salaa sisään, minä perässä. En uskaltanut jättää lasta yksin enkä pakottaa jäämään luokseni. Piileskelin. Kone lähti ilmaan, muutama muu matkustaja kehui kuinka tämä oli nopea ja tehokas kone, ja että tällä päästäisiin nopeasti kotiin.

Lentäjä ilmoitti, että ensimmäisenä lennettäisiin Poriin (?!). Kone kierteli sulavasti ympäri kylää, jonne oli noussut myrskyssä tuhoutuneiden rakennusten ympärille vaikka mitä uutta ja kummaa. Isoja ostoskeskuksia, huvipuistoja, hotelleja.. siniasuinen nainen esitteli meille paikkoja ja ojenteli esitteitä, harmitteli kun firman paitoja ei ollut enää jaettavaksi kuten oli tarkoitus. Bisnesmeininki, kunnon Las Vegas.

Tajusin, että Viro (!!!??) tai joku vastaava oli järjestänyt myrskyn tuhotakseen maan ja vallatakseen sen omilla bisneksillään ottaaseen vallan. Tiettyhän siinä vähän otti päähän. Tampereellakin sama juttu.

Yhtäkkiä olin jälleen reppukopterilla liikkeellä ja päätin pöristellä pk-seudulle etsimään perhettä ja EINARIA :((( Pelkäsin kopterin pettävän kesken matkan, polttoaineen loppuvan tai jotain, mutta pian olinkin perillä.. koko matka oli yhtä Las Vegasia, mutta osa paikoista oli vielä paskana. Näin mm. miten humalainen poika törmäsi lasiseinään, joka kaatui kokonaan ja murskasi alleen kaksi naista. Raahautuivat veripäissään seinän alta pois. Poika oli jo kuollut.

Kirkkojen muureissa ja seinissä oli nimilistoja, löysin Hannan sieltä, mutten tajunnut listan merkinnöistä mitään. Yritin kysellä ihmisiltä et onko nää tässä listassa hengissä vai kuolleita, eikä kukaan osannut vastata.

Rannat olivat muuttuneet aurinkoisiksi hiekkarannoiksi (sentään jotain hyvää, GO VIRO!!!) ja surffasin lentäen eestaas ja etsin epätoivoisena Enskaa. Löysin jonkun samannäköisen koiran ja hellin sitä itkien hysteerisesti.

Kääk kääk, unessa oli sikana muitaki yksityiskohtia, mut nyt kyllästyin kirjoittamiseen.

PS: Ai niin, AUSTRALIA oli kans kärsinyt huomattavia tuhoja myrskyssä. Aika täsmästormi.

UniMaanantai 17.11.2008 13:38

11:33 <@unikissa> näin unta et olin matkalla usan halki
11:33 <@unikissa> wonder why
11:33 <@unikissa> mutta
11:33 <@unikissa> se oli joku pakoreissu
11:33 <@unikissa> ja meil meni hommat vituiks
11:33 <@unikissa> ja tehtiin joku rikos
11:33 <@unikissa> ja john simm oli mun kans
11:33 <@unikissa> ja mentiinki junalla kanadan puolelle
11:33 <@unikissa> siel oli huvipuisto joka oli ennen ollu suihkulähde
11:33 <@unikissa> ja lähdettiin eri suuntaan ku se oli suljettu
11:33 <@unikissa> meidtä yritettiin raiskata
11:33 <@unikissa> mentiin piiloon ryan's nimiseen pubiin
11:34 <@unikissa> missä oli halloween-kurpitsa-naamari-asuisia ryöstäjiä jotka tekeyty tarjoilijoiks
11:34 <@unikissa> ja ne uhkas aseella
11:34 <@unikissa> ja kyykistelin pöydän alla piilossa ja yks tuli painaa pyssyn ohimolle ja sano et
11:34 <@unikissa> vedä rätti tiukemmin päähäs ettet kuule mitä me tehään
11:34 <@unikissa> no niin teinkin
11:34 <@unikissa> ja sit taisin herätä ja vitutti.

Loppuun pari linkkiä:

Bossanova-Poets: http://www.youtube.com/watch?v=RWBTFRkELx0
Phoenix Effect: http://www.youtube.com/watch?v=F2lQREbdkCo

\:D/

SivutTorstai 06.11.2008 03:58

www.unikissa.com

Nyt on sivut auki. Tulkaa käymään!

You know my name...Perjantai 31.10.2008 03:25

Livenä Vieraissa -tupla-CD on nyt kaupoissa! Albumilla on suomalaisten bändien ja artistien covervetoja, mukana myös oma studiolive-versiomme Chris Cornellin Bond-teemasta You Know My Name, sekä omasta kappaleestamme Diamonds for Tears.

Livevideo You Know My Name -kappaleesta pyörii The Voicella alkaen 10.11, ja voit nähdä sen myös netissä pian tämän jälkeen!

Lähde: http://suomi.poetsofthefall.com/uutiset/12245_you_know_my_name_-cover_nyt_kaupoissa/

I stronkly rekommend! :)

TV GUIDETiistai 07.10.2008 22:17

Oon niin celeb niin celeb :D

Antakaa anteeks.

Janne is bäkMaanantai 06.10.2008 23:43