IRC-Galleria

unikissa

unikissa

<3 Grand Avenue.

Kiinnostavat asiat, osa 2345Keskiviikko 31.12.2008 16:54

14:53 <@unikissa> onpas kaikki paskaa paitsi eamon
14:53 <@unikissa> oispa 1916 ja kapina
14:53 <@unikissa> ois jotain äksöniä
14:53 <@unikissa> tappais vähä brittei
14:53 <@bere> ...
14:53 <@unikissa> nyt meen nukkuu ->
14:53 <@bere> :DD

HassuMaanantai 29.12.2008 14:53

Sadulta, jostain:

Some doctor on TV this morning said that the way to achieve inner peace is to finish all the things you have started. So I looked around my house to see things I'd started and hadn't finished and, before leaving the house this morning, I finished off a bottle of Merlot, a bottle of shhhardonay, a bodle of Baileys, a butle of vocka, a pockage of Prunglies, tha mainder of bot Prozic and Valum scriptins, the res of the Chesescke an a box a chocolets.

Yu haf no idr who fkin gud I fel.

Miehen kanssa, osa 2342232333Maanantai 29.12.2008 02:13

00:11 < unikissa> katellaan stephen fryn dokkaria ja mies pisti teen hautumaan, sit se venas et missä kohdassa malttaa pistää paussin ni stephen sanoo dokkaris yhtäkkiä et "..now would be a good moment to make yourself a cup of tea" ku dokkaris tuli joku monimutkanen kohta :D
00:11 < unikissa> "selvä! :D" ja paussi päälle
00:12 < unikissa> nyt se hörppii teetä tyytyväisenä ku fryn setä käski

Sunnuntai 28.12.2008 07:34

omistan.

Pete neitsyessäSunnuntai 28.12.2008 06:56

Hahmo, josta kukaan ei VOI olla tykkäämättä, ei mitenkään!

http://unikissa.saunablog.fi/unikissa.php?itemid=44552

Petenen! Hianoo. Mä adoptoin.

Jotkut ne vaan syntyy lavalle. Paljoa ei odotettu, mutta ehkä 300-kertaisesti saatiin takas. Se on vaan ihan ässä poika, mitään väliä sillä voittiko idoleita tahi ei - tähti se on silti.

Ja kert mä adoptoin, ni olenkin yhtäkkisesti kaikkien suomityttösien anoppi. Aww! Voidelkaa minua, niin saatan hyväksyä liiton :D

Lontoo, Cardiff, DublinTiistai 16.12.2008 13:14

Huomenna mennään taas!!!!! \:D/

Eka yö Lontoossa, ehkä vähän päivääkin.. junalla Cardiffiin Martynin luo (tutustuttiin viime reissulla) pariks yöksi, hirmu humalat. Lauantaina juna & lautta kohti Dublinia, jossa tavataan suomalaisia, walesilaisia, ehkä vähän englantilaisia, irlantilaisia.. sunnuntaina Coldplayn keikka. Pari päivää turisteilua ja jouluaattona kotiin.

Suosittelen *ehdottomasti* pienemmän budjetin matkustajille tätä reissua. Lennot vajaan satasen reitillä Tampere-Lontoo, Dublin-Tampere.. junat muutamia kymppejä. Ok, majoitukseen menee massia jos ei ole tuttavia tuolla suunnalla, mutta tosireissaaja nappaa pedin hostellin dormista ja säästää paljon rahaa.

Ja jos haluaa pelkästään Dubliniin, maaliskuussa kuulemma Aer Lingus aloittaa taas Hgistä suorat lennot - aiemmin tänä vuonna hinnat olivat tosi halpoja, toivottavasti vielä keväälläkin..

Aivan mahtavia maita, walesilaiset on ihania, irlantilaiset on ihania, voi IIK!

Päivän kuva -päivä melkein ohi!Tiistai 09.12.2008 00:58

Huuuuh huh! Rankkaa!

Koko päivänä poistettuja kommentteja 3 tai 4 henkilöltä. Yhtä lukuunottamatta poistetut kommentit sisälsivät TOSI rumia sanoja, yksi taisi floodata jotain urpoa yhteisöä. Yksi antoi omasta mielestään asiallista kritiikkiä, jonka pohjimmainen idea oli kuitenkin "sä et osaa mitään" ja "huijaat asiakkaitasi". Ajattelin poistaa. Ku tuli paha mieli. Oma oikeus paras oikeus.

Kävijöitä tähän hetkeen mennessä vähän päälle 70 000 (!!!), omilla sivuillakin kävi melkoinen melske.

Jos tiedustelit jotakin muotokuvaa (esim. tyttöystävästäsi, kissasta, koirastasi), pistä suoraan meiliin jatkokeskustelut, tiia@unikissa.com :) pari juttua taisi hukkua tuonne kommenttifloodiin.

Vieläkö muuta? Ei tule mieleen. Kivaa jatkoa kaikille ja muistakaa, Gregory House on MUN :)

--Tiija

DigimaalauksistaMaanantai 08.12.2008 16:18

Nyt alkaa toi filttereistä päteminen riittämään - oli pakko jo piilottaa Al Pacino -muotokuva (sitä voi tosin ihailla täällä: http://www.unikissa.com/taide/digitaaliset/digital_006/ ) kun kaikenmaailman Photari-nörtit tulivat kertomaan, miten sellaisen voi tehdä - maalaamatta, filttereillä, eli mun käsityksen mukaan HUIJAAMALLA.

Totta on, että maalaan kuvien päälle, monissa tapauksissa. Maalaan myös todellatodellapaljon asioita ilman minkäänlaista mallia. Tekotapa ratkaisee tarkoituksen.

Mutta mitään filtteröityjä photoshop-kuvia mä en maalauksiksi väitä. Ne, mitä väitän, olen omin käsin sutinut ja käyttänyt useita tunteja tähän tekemiseen.

Lisätietoa tekniikasta löytyy esim. blogistani, jossa juttelen tuosta koiran muotokuvasta:
http://blog.unikissa.com/?p=2571

Kaikkea tuo nyt ei tietenkään paljasta, mutta jotain sinnepäin :)

Että jos sitten jatkettais, ja ne jotka väittävät että voivat tehdä saman perässä (ihan mistä tahansa kuvasta) - TEHKÄÄ NIIN! Ei ole multa pois, eikä käsittääkseni teiltä pois että minä tein niin ensin :)

Piis und lööv, lapset.

PÄIVÄN KUVAMaanantai 08.12.2008 02:18

Jaysus! Meitsi töröttää etusivulla. Kiitokset äänestäneille.

Nyt tartteis enää karsia tän päivän ajaks ne noloimmat omakuvat.. ehkä... pois tuolta...

KalleSunnuntai 30.11.2008 23:08

Vituttaa toi joukkolynkkausmeininki Kallea kohtaan. Ei siinä, eihän se nyt laulaa osaa (paitti Vertigo meni tänään ihan ok) mutta kun ei anneta edes mahdollisuutta. Vihataan vaan.

Saatana. Rupeen äänestämään sitä ihan vaan siks, et mulla tulee tästä niin koulukiusausfiilis, jossa tuomaritkin on mukana. Tosi rakentavaa, "you're just a dreamer". Heko heko lolleris.

>:|

PS: Pete is rulez best.
PS2: Ny BB, ja sielläki ihan ankeet vaihtoehdot.