IRC-Galleria

yawdreg

yawdreg

don't be a drag, just be a queen

:D:D:DMaanantai 30.08.2010 11:27

“Ota ihan rauhassa. Ei mitään hätää. Ei kukaan sua kivitä, vaikka paljon onkin muuttunut”, Ray papatteli ja hääri ympäri huonetta pöyhien välissä afroaan, “onko tää liian läsähtänyt? Entä, josko vielä vähäsen puuteria otsaan pistettäisiin, ettei vaan kiillä tv:ssä sitten…”
Meikkaaja tuputti Rayn kasvoille tämän pyynnöstä lisää jotain kallista mineraalipuuteria, joka oli mun mielestä hitusen liian tummaa, mutta väliäkös tuolla. Sen sijaan miehen selittelyille naurahdin ääneenkin kaiken tohinan keskellä.
“Ai sä sanot mulle, että pitää rauhoittua? Katsoisit itseäs…”
“Itselleni mä puhuinkin”, Ray totesi ja katsoi mua hermostuneesti hymyillen, “fanit tulee tappamaan meidät, kun astutaan ulos studiosta.”
Huokaisin ja yritin katsoa mieheen, mutta meikkaajanainen käänsi pääni takaisin itseensä päin mitään sanomatta. Puhuin siis nyt vähän väärään suuntaan, mutta väliäkös tuolla. Kyllä Ray tajuaisi mun sille sanani tarkoittaneen.
“Miksi tappaisi? Jos ne on faneja, niitten kuuluu pitää meistä -”
“Aivan. Ne pitää Revenge-lookista ja Frankista”, Ray selitti hädissään käsillä huitoen, “nyt meillä ei ole enää kuin joku tyhmä kuolema-teema ja sitten sä!”
Katsoin toista silmäkulmasta merkitsevästi ja mutisin painokkaasti kiteyttäen ajatukseni yhdeksi sanaksi:
“Kiitti.”
Ray naurahti ja käveli mun taakse taputtelemaan mun hiuksia toimettomana. Huomasin meikkaajani ilmeestä, että se olisi tahtonut kuristaan Rayn, kun se pilasi mun niin kutsutun kampaukseni. Musta se näytti suunnilleen samalta kuin ennen meikkaajan käsittelyä, mutta aivan sama. Eihän se maksaisi kuin jonkin satasen lisää ehkä.
“En mä sitä niin meinannut. Meinasin, että kyllähän ne tykkäsivät siitä teiän lavasäätämisestänne aika paljon. Ja nyt sä voit hiplata vaan itteäsi.”
Käänsin päätäni niin, että meikkaajan käyttämä musta kajaalikynä veti pitkän mustan raidan poskeeni. Pahoittelin sitä ärtyneen oloiselle naiselle, mutta jatkoin yhä höpöttelyäni. Yritin kuitenkin pysyä nyt ihan liikkumatta. Tosin jokainen varmasti tietää, miten vaikeaa mun on olla liikahtelematta puhuessani ja varsinkin innostuessani jostakin.
“No, toisaalta… Nyt me saatetaan saada myös homofobikkoja faneiksi, kun ei ole homoparia huiteloimassa kaiken kansan edessä.”
“Gee, sä oot homo edelleen, vaikkei Frank oo bändissä”, Ray huomautti kuin paraskin Sherlock ja rummutti päätäni nyt sormillaan tiuhaan.
Tunnistin tahdin heti erään kappaleemme rumpusooloksi. Hymähdin toiselle ja pohdin, mahtoivatko hiukseni läsähtää pahasti toisen näpelöinnistä. Pelkojeni lisäksi kuontaloni oli leikattukin juuri eilen, joten se oli nyt kriittisen lyhyt ja häikäisevän valkoinen ilmestys. Toisen sormeilu saattaa sotkea olemattoman jakaukseni tai nostaa jotain epämääräisiä töyhtöjä pystyyn. Toisaalta Ray ei ikinä nykyisin päästä mua lavalle epäedustavana, joten eiköhän hiukseni ole ihan hyvin sen mielestä ainakin. Sen verran bändiä jäi nolottamaan ne kerrat joina olin mennyt aineissa haastatteluihin ja unohtanut esimerkiksi sepaluksen auki.
“Totta sinällään, mutta mä olen kylläkin bi”, totesin tutun praasin ja virnistin miehelle.
“Ihan sama”, Ray vastasi ja pörrötti hiuksiani nyt naurahtaen, “kuitenkin kajoat miehiinkin. Se on se pääpointti. Ja sitä paitsi, onhan homoseksuaalitkin menestyviä musiikkialalla.”
“Kuten?” kysyin ihan heittona, vaikka osasin jo valmiiksi luetella tosi pitkän listan vaikka mitä ihmeen antiseksuaalisista artisteista homobändäreihin asti.
“Isoa tähteä jos ajattelee niin olihan Mercury homo.”
“Se oli muuten bi ainakin omien sanojen mukaan.”
“Pete Wentz on ainakin homo!” Ray sanoi jo kiivastuneena ja osoitti mua haastavasti, “väitätkö vastaan muka?”
“En sinällään… Vaikka sillä vaimo onkin ja lapsi tuloillaan”, virnuilin ja kysyin sitten ihmeissäni, “mutta vertaatko sä mua tosissaan Fall Out Boyn basistiin? Vähän sama, kun sanoisit mun olevan Mikey.”
“Kiitos veli-rakas”, Mikeyn matala ääni kuului selkäni takaa varoittamatta.
Käänsin rivakasti päätäni ja loin pahoittelevan ilmeen kasvoilleni. En sitten tiedä, miten onnistuin siinä. Tuskin kovin hyvin, koska mua kyllä nauratti kovasti se, miten Mikey vihasi kaikkia keksimiämme basistivitsejä, joita muuten oli todella hämmästyttävän paljon.
“Sori Mikers, se vaan on niin, että basisti on aina se… yksinkertainen jäsen”, muotoilin lauseen mahdollisimman kiltiksi, mutta silti Mikey näytti vihaiselta.
Kumma juttu. Tosin suutuinhan mäkin aina, kun Mikey ja Bob imitoivat, millainen mä olin ollut kännipäissä alkoholiongelmien aikaan. Raitistumiseni jälkeen mun sekoilusta tuli vähän niin kuin yleinen vitsinaihe. Oliko niitten silti pakko aina käydä samat jutut lävitse? Aina ne maailmalle levinneet selitykseni siitä, miten housuni tapaavat tippua usein ja kuinka tapoin ne Japanilaiset kasvit tallomalla ne. Kyllähän ne jo tiedettiin.


888D nauran

joo piti mennä kouluun joo mut mahaki kipee ja kaikkee ja liian frerruissa ja ei pysty kykenee ja skippaan liikkatunnin ja meen sit kymppiin (y) kettu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.