IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
12.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 98 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

TekkoNyt ei enään..Luonut: TekkoTorstai 20.11.2008 03:30

Pelasin ton LOTR: TTA -pelin tonne kolmelle viimeselle vastustajalle. Ensin tulee neljä semmosta sormusaavetta ja ne mä sain hakattua ihan helposti. Sitten tulee toinen neljän setti sormusaaveita ja ne meni ihan helposti - siis tosi helposti. Sitten ei tuu mitään taukoa, että sais laitettua pointsit paikoilleen vaan lähetään suoraan taistelee Sauronia vastaan.

Saan pari iskua perille ja sitte se taas alkaa.. Iskee, iskee, iskee ja iskee. Ei mitään mahollisuutta hakata missään välissä kun tää vaan paukuttaa. Paukuttaa lisää kun on saanu tarpeeks paukutettua. Huoh. Ei jaksa enää ees yrittää.

Muuten oli loistava peli, mutta tota loppuvastusta en vaan ymmärrä. Ehkä joskus taas vois kokeilla hävitä sille, mutta nyt ei enää kiinnosta. Niin muuten.. Peli ei houkuta yhtään pelaamaan uudestaan, että ei se kovin pitkäkestonen peli ollu. Jäin vaan 98% ja vissiin vähän päälle päivä (24 h) pelattu.

TekkoLord Of The Rings: The Third AgeLuonut: TekkoMaanantai 17.11.2008 06:30

Hakannu taas muutaman tunnin tota Lord of the Rings: The Third Age-peliä. Hakannu kaikki ihan huoletta - mitä nyt muutaman mutkan kautta, mutta niin käy joskus. Ihan loistava peli ja mä taidan olla koukussa, koska äsken kun taistelin yhtä päävastusta vastaan ni toivoin vaan, että peli ei loppuis siihen. Onneks se jatku vielä senkin jälkeen ja niitä tilanteita on kerenny tulemaan monia.

Oon siis pelannu nyt 15 tuntia, 59 minuuttia ja 06 sekuntia. Pelistä on läpi 67 %, että tekemistä riittää vieläkin - toivottavasti. On siinä ollu pari semmosta kohtaa, että oon meinannu luovuttaa (kuten ne kun peli jää jumittamaan), mutta loppuun mä tän vielä vien. Niin loistava peli, että varmasti masennun iäksi kun peli loppuu. Itkettää jo nyt valmiiks.

p.s. Nyt pisti vituttaan. Kohtasin jotain saatanan sotanorsuja ja ne iskee vissii 3-5 kertaa peräkkäin. Ohjain lens ja kaukosäädin myös. o/
p.p.s. Hakkasin mä semmosen sotanorsun hengiltä, mut sit tuli jotain vielä vaikeempaa.. Kaukosäädin lens telkkaria kohti. \o
« Uudemmat - Vanhemmat »