IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
2.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 442
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
29,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 29,0 vuotta
Ylläpitäjä
Gnizhak
Valvojat
xnode

Jäsenet (2)

xnodeGnizhak
« Uudemmat - Vanhemmat »
No pipo on jo jokusen päivän vanha (hankin launantaina) ja moni sen onkin nähnyt. Oikeastaan totesin et tarvin uuden pipon jotta voin pestä vanhan. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa hukkaan jotenkin kummallisesti vanhan pipon ja joudun käyttämään vain uutta.

Tilasin myös "Annie Leibovitz at Work" -kirjan hetken mielijohteesta. Taisin lukea siitä positiivisen arvostelun jossain blogissa (oiskohan ollut Strobist?). No anyway kiinnostaa hieman lueskella mitä kyseinen täti kertoo kuviensa synnystä.

Toinen vastaavan kaltainen kirjahan mulla on myös on: The Moment It Clicks, Joe McNallyn kirja jossa hän kertoo joidenkin kuvien syntytarinaa (ja hieman myös tekniikkaa). Hauskana esimerkkinä on esim. tarina miten hän päätyi kuvaamaan Fiona Applen haarniskassa Nykin metrossa (Fionalla kiire keikalle eivätkä saaneet kuvaa tarpeeksi nopeasti studiolla).

Joo, ja viiksekäs tammikuu edistyy :D Mut hei mun viiksiä on jo kehuttukin. Tosin kehu vs hillitön nauramaan repeämis ratio on jotain 1:20.

GnizhakViiksekäs tammikuuLuonut: GnizhakPerjantai 02.01.2009 11:57

Hude ja Toni keksivät joskus viisaasti päissään idean viiksekkäästä tammikuusta. Kun näitä haasteita yms. on sadellut tässä ja vaan marginaaliseen osaan sitä on sattunut niin otinpa kokeeksi tällaisen projektin.

Viiksekkään tammikuun säännöt ovat vielä hiomatta, mutta mielestäni siihen kuuluu ns. "pelkät" - eli ei kokopartaa tai donitsia, muuten koko haasteessa ei ole haastetta. Lähdin tälle tielle tammikuun alusta - katsotaan montako päivää sitä jaksaa naamaansa katsella.

« Uudemmat - Vanhemmat »