IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
5.12.2010
Tilastot
Käyntejä: 700
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 4 (80 %)
Poikia: 1 (20 %)
Keski-ikä
28,6 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,7 vuotta

Jäsenet (5)

jenzcu^^69_nasutin_rocita[MAtias]sickfuck

Kuvaus

header.jpg


Rock-monarkki Bad King perustettiin vuoden 2008 ehtoopuolella kolmen miehen musiikillisten ambitioiden kohdattua. Lähtökohtana oli perustaa bändi, joka soittaa vakuuttavan kovia, feromonit herättäviä keikkoja omalla, laadukkaalla materiaalillaan. Bändin ensimmäiset kuukaudet kuluivat treenikämpällä biisejä kirjoittaessa, ja hyvin pian huomattiin että jotain puuttui. Täten bändin jäsenistö kasvoi kitaristilla.

Tätä nykyä bändiin kuuluu neljä kovaa rock-kukkoa; Juuso August antaa yhtyeelle oman persoonallisen äänensä ja soittaa komppikitaraa. Vesku Paasivaara kurittaa lead-kitaraa ja veljensä Jukkis Paasivaara toimittaa alataajuuksien jyrinän. Rumpuja takoo Patrik Kivekäs samalla harmonioita täydentäen.

Keikkakokemusta yhtye on kartuttanut kiitettävällä tahdilla kesästä 2009 lähtien. Bad King on nähty mm. Helsingissä, Turussa ja Hämeenlinnassa kiihdyttämässä salien sykkeitä.

Vuonna 2011 bändi julkaisi singlensä ”Roll Me Over”, joka sai radiosoittoa osakseen mm. YleX:llä ja Radio Sadalla. Single noteerattiin myös Soundin sivuilla joilla luonnehdittiin Bad Kingin jättävän jäljen teknisesti osaavasta ja hittihakuisesta, modernia rockia runnovasta yhtyeestä. Bändi on juuri julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa singlen nimikkokappaleelle.

Bad Kingin debyyttialbumi "Jesterday" julkaistiin lokakuussa 2013!


Kuuntele tästä uusi sinkku!

Tykkää Facebookissa niin tiedät bändin touhuista ensimmäisten joukossa!

http://www.badkingband.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.