IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

tää päivä palkittiin,kiitos<3Keskiviikko 06.08.2008 02:52


Ihan loistavaa, kerrassaan upeeta!

Tänään puunattiin ja duunattiin äipän kanssa mun asuntoo about seitsemän tuntia.
Plus että ennen äipän tuloa olin hääräilly vaatekaappini ym kimpussa 4tuntia.
Olihan siinä välissä pakolliset facebook/galleria päivitys jutut ja itsensä sivistäminen lehden ja sanomien sivuilta. Mutta aikalailla tää päivä meni pimppailuks!
Helpottottavaa.

Se vaan on niin ihanaa tulla omaan,siistiin,hyvän tuoksuiseen asuntoon. Oevoe.

Vielä tässä on sellaista pientä hienosäätöö mm. vessan pesu. Joka oikeastaan on ihan kivaa.
Senku suihkuttaa vettä ja heittää tököttejä ympäri nurkkia ja se on siinä!
Sitten ois noin 50 ceedeetä jotka pitäisi tosta pöydältä heivailla omiin koteloihin. Se ei ole mukavaa.
Sillä lähes aina innostun kuuntelemaan jokaiselta levyltä joka tulee vastaan, ainakin yhden piisin.
Eli huomenna kello 08 mun asunnossa voi raikaa joko erittäin raskas hevi tai sitten tunteellisempi ballaadi. Riippuu mitä levyjä tohon kasaan on eksynyt kuukausien aikana.

Nyt minua odottaa liedellä päivän ainoa ateria (ellei äidin tuomia smuffei lasketa, joita napostelin muutaman siivouksen lomassa). Luvassa olis jotain yli-hyvii broisku pihvejä, ihanaa kastiketta ja RUNSAASTI nuudeleita sitten hieman keitettyy maissii. Oih.

Lisäksi huomen aamuna meinaan syödä aamupalan. Tää on asia josta mä aina, ihan aina luistan. Vaikka mun mielestä olisi just söpöö napostella tossa kahden hengen keittiönpöydällä jotain pientä ja kevyttä aamuisin, läppäri sylkyssä. Mutta kun mulla ei muka koskaan ole aikaa. Vaikka todellisuudessa mulla ei ole mitään muuta kuin aikaa aamuisin.
Huomiseksi mä oon järkänny sen ajan ja niimpä laitankin kellon soimaan kasilta.

Tänään mun "uutta" kotia kävi ihastelemassa Jenni,Tiina ja Minna.
Kaikki kiinnitti erityisesti mun makkariin huomiota. Josta saatiin kuin ihmeen kaupalla viihtyistä. Toki tää ei vieläkään vastaa sitä mitä mä ehkä haluan, silleen tooooosi paljon. Mutta tää on nyt ehkä silleen jo kasi miikka. Tosin budjetin ollessa nolla, tää saa luvan ollakkin toi kasi miikka tämän vuoden :D

Tehtiin jotain vieraslistan tynkää 16.8 kemuihin. Juhlitaan silleen kesän loppumista (siinä ei tosin mitään juhlimista ole), mutta on kiva koota semmonen kiva,"intiimi porukka" kasaan ja laittaa tää kesä pakettiin. Meidän "intiimi porukka" tosin on nyt ton listan mukaan 37 hahmoa, mutta pitää muistaa että jengi feidaa aina kutsuja. Tosin pitää myös muistaa se että ne ketkä pääsee perille asti tuo yleensä muutaman naamatutun mukanaan. Eli nää kemut voi saada myös sellaisen nimikkeen; Tuhotaan Nikon uusittu asunto. Jea.

Kaikilla vaan on taas syksyksi niin kovin eri kuviot. Osa meistä lähtee kouluun, osa jättää duunit (koska ei yksinkertaisesti jaksa koulun ohella) ja osalla meistä vaan alkaa hiipumaan sellainen "hei chillaillaan"-vaihe. Kesällä kun on niin kovin helppoa ja huoletonta ottaa vaan ja mennä. Syksyllä jengi väsähtää, lomarahat finiitto, huolettomuus katoaa. Jengii saa kiskoo himasta viikonloppuisin ulos, kun kaikki valittaa viikon raskautta ja kuinka ihanaa olisi jäädä vaan kotiin löhöön.
PLAP.

Ei siinä mitään. Olen ehkä itsekkin ehkä hieman erakoituneempi tapaus syksyisin. Johtuu mm. siitä että telkkarin tarjonta alkaa parantumaan. Alkaa pyörimään suosikki sarjat joita pitää seurata. Ilmat muuttuu ankeeksi ja mukavuudenhaluisena ihmisenä sitä mielummin jäisi lämpimään kotiinsa dataan. Ei juuri ihmisiä missään,koskaan liikkeellä..
Pitää hei koittaa pysyä liikkeellä, oikeasti.

Karu todellisuus iski siinä vaiheessa kun se joku tokaisi että sillä alkaa koulut ensi viikolla.
Wtf. Se tietää sitä että aikatauluton elämä muuttuu aikataulutetuksi.

Vedän nuudelit naamaan ja alan pohtimaan voisinko mä jo laittaa mun partsilla olevat jouluvalot päälle, tuolla kun on niin kovin pimeetä.
Äidin mielestä voin. Pitäisiköhän jengi mua ernuna?

Eihän siitä ole kuin viisi kuukautta kun ne viimeksi paloivat.

O____________________________________________O lla.Ernu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.