IRC-Galleria

Äärirasia

Äärirasia

joku wilho

ManuaaliMaanantai 26.10.2009 22:26

Älykkyyden yhdyntä elämän kanssa olemassaolon toimintamaratoonin kolmannella tasolla,

eli

opastettu kierros matkallesi toiselle puolelle, jolta et ole palannut vieläkään.

I.

Räjäytä kaksi pommia mielessäsi ja voitele itseäsi jollain rypsihunajalla kunnes päästäsi tulee sondi joka laulaa kaksi nuottia. Toteuta nuottien toiveet.
Mene kuoppaan nukkumaan ja myönnä että on turha tehdä sitä mitä muut kaipaavat sinulta ja että on turha nukkua jos päässäsi on nuotteja laulava sondi.

II.

Herää.

Vaikka sinulla olisi pipo tai joku muu hattu, et voisi piiloutua itseltäsi.
Näytä takamusta siis totuuden pillupäälle ja anna sen sitten lävistää itsesi. Se roiskaisee lopulta itsensä ulos kurkkusi kautta.

Mene sen jälkeen kauppaan ostamaan elämä. Hiero pyllyä lyhtypylvääseen ja tervehdi mummoa joka katsoo sinua paheksuen.
Huomaa hänen kaunis hattunsa ja miten kuutamo heijastuu rypyistä yhä 80 vuoden jälkeenkin.

Katso Sitä, ja sen mehukasta käärrepaperia, hyväile itseäsi ja muotoile runo joka olisi yhtä hyvä kuin miltä se kuulostaa.
Sitten revi paperit säleiksi ja todista elämän ruskeanräikeää ulostemuotoa. Pistä elämä uuniin ja odota kymmenen minuuttia. Hiero haarukalla otsaasi ja yritä saada sondi soimaan kovemmin.

Elämästä tulee kypsä kun et jaksa enää odotella sitä. Sitten vain syöt sen ja se alkaa puhumaan sinun äänelläsi.

III.

Älä vittu ainakaan nukahda vielä. Kello kymmeneltä ensi viikolla alkaa lähetys.

Mene kauppaan tai kirjastoon. Näet siellä muita tyyppejä. Sano heille päivää. Kun he vastaavat katseeseesi, ole vilpittömän sälämyhkäinen. Yritä vältellä katsekontaktia. Älä myönnä mitään. Kerro heille että uskot johonkin. Kiellä kaikki sillä he eivät vielä tiedä tarpeeksi. Kutsu heidät kahville ja pullalle.

He ovat hyviä ihmisiä. Ihan vitun loistavia, mutta anna heille persettä joka tapauksessa. Sitten kun he kertovat kaikki salaisuutensa, käy kakalla ja tee iso kakku. Jossain vaiheessa rakastut, ja asioiden mullistuminen nopeutuu. Sondisi alkaa välkkyä ja veri virtaa suonissasi yhtä nopeasti. Loistava lamppu on pääsi sisällä ja sydämessäsi raketti jonka päämäärä on portti kuun päällä.

V.

Olet ihan tosi rakastunut tässä vaiheessa, mutta sitten tapahtuu jotain.

IV.

Viiletät vitun kovaa kapakkaan ja survaiset kätesi ensimmäisen vessan pytystä sisään. Siellä on totuutta kourallinen. Älä syö sitä, bakteerit ovat vaarallisia. Hengestäsi en tiedä, koska olet just sinä. Mutta älä tee näitä juttuja jos haluat todella tietää jotain. Sun ovesi on nimittäin auki jo ja se vain vaatii pientä askelta lakata lukemasta tätä ja mennä ulos, vetää pää sekaisin ja todeta olevansa aina yhtä selvä, aina yhtä ulalla, aina yhtä rakastunut, aina yhtä elossa.

Haist' Pillu <3

XXXX

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.