IRC-Galleria

-dorian

-dorian

and i always sleep with my guns when you're gone

Selaa blogimerkintöjä

No kun en ottanut kameraa keikalle, niin saatte keikanjälkeisen kuvan Katasta ja miun varpaista.....

Ajattelin tässä randomilla nyt kirjoittaa jotain siitä Marilyn Mansonin keikasta kuitenkin.

Iskä heitti meidät puoli kahdeksan maissa Hartwall Areenalle, jossa jonoteltiin loppujen lopuksi aika vähän aikaa, mutta ehdittiin silti paleltua hengiltä.... Saatiin takitkin narikkaan hyvin sujuvasti ja mentiin jonottamaan permannolle. Sitten laumaan kaikennäköistä goottivipeltäjää soluttautuneina kipitettiin odottelemaan keikkaa.

Lämppärinä oli Vanity Beach :DDD Joka oli aika jännää sinänsä, koska vitsailtiin, että se vois olla Stereo Junks! vaihteeksi, mutta sit se olikin tää. Joka siis nähtiin -08 Trash Festissä, niinkuin Stereo Junks!kin. Happinessiin verrattuna oikein hyvä lämppäri.

Mut jumalauta jouduttiin seisoskelemaan siellä pitkään. x_x Miun hartiat ei arvostaneet, ja Mansonin koko keikan ajan sattui oikeaan olkapäähän niin vitusti, että koko kättä vihloi. Yhyyy.

Muttaaa, settilista oli vähän outo, ne ei esim. soittaneet Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddonia, joka oli aika kummallista. ö_ö Ja sit oli muutama sellainen biisi, joita en ollut kuunnellut yhtään, ja olin vähän örrr. Mutta soitti ne oikein hyviäkin. ♥ Esim. joku Rock Is Dead oli aika ykkönen.

Ja Marilyn Mansonilla oli kyllä lavakarismaa vaikka muille jakaa (kaljamahasta huolimatta 8D sry). Ja sillä oli ihan perkeleen hienoja proppeja, niinkuin ne laserhanskat ja valokypärä ja kaikkea... ;_; Olin ihan awwwww niille. Ja oli sekin aika herttaista kun se kävi glomppaamassa Twiggyn kun oli ensin jonkun aikaa vittuillut sille jotain. :--D

Koin tosin If I Was Your Vampiren aikana jonkin hyvin, hyvin dissasosiatiivisen tripin, tuntui kuin olisin kutistunut ihan järkyttävän pieneksi ja ollut hirveän kaukana kaikista muista, ja jos joku heilahti vähän miuta päin, oletin heti, että se aikoi hyökätä kimppuuni ja ja ja. Kuuntelin, kun Manson lauloi jotain, joka on miulle jollain tapaa hyvin henkilökohtaista, ja palelin ja pelotti. ;_;

Ja sit jumitettiin ikuisuus narikkajonossa ja sattui :'< Se ei ollut kivaa. Ja jotkut fanit olivat pelottavia. Wääää.

Mutta joo, oli melko vaihtelevaa, ja nyt menee kyllä vähän aikaa ennen kuin uskaltaudun isommalle keikalle....... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.