IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.09.2008 22:36

äMp:pärissäni on pyörinyt jo monta viikkoa yksi Staminan laulu. Ei mulla oo mitään tietoa miten se sinne joutuin, varsinkin kun en mitenkään, siis en millään muotoa tai missään mielentilassa semmoisesta musiikista pidä!
Tänään kun olin partiokolon pihalla odottelemassa minnaa alkoi tuo laulu soimaan. Ajattelin että nytpäs kuuntelen sen niin voinpahan sitten puhtain mielin sanoa inhoavani bändiä. (Muuten aika kyseenalaista haukkua bändiä jota ei oo ees kuunnellut.)

Kävi niin että ei se nyt niin paha ollut. Tai no, jouduin hiljentämään sitä soitinta koska päähän meinas rueta koskemaan alusta lähtien ja jäi kyllä erittäin hämärän peittoon mistä laulussa oli pohjimmiltaan kyse, mutta jollakin hyvin kummallisella ja primitiivisellä tavalla (:P) laulu oli ihan kiva. En kai minä nyt sitten sitä bändiä niin paljon vihaa eikä ehkä tulevaisuudessa NIIN kiireesti vaihda laulua kun se tulee kohdalle... Ja ehkä jopa voisin kuunnellakin sitä jos tulee vastaan oikein synkkä ja vihamielinen päivä... Kerran 18vuodessa, kenties? :D

(tämän kirjoituksen tarkoituksena oli siis ilmaista olleeni väärässä, alan nyt askelta paremmaksi ihmiseksi enkä enää tuomitse bändejä etukäteen sen takia että jotkut tietyt tyypit kuuntelevat niitä. Tällä hetkellä voin sanoa varmasti vihaavani vain ja ainoastaan Nightwishiä.. ;P)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.