IRC-Galleria

MaanantaiMaanantai 25.09.2006 12:11

Se on sitten taas maanantai ja viikonloppu on mennyt. Kylläpä osasi väsyttää aamulla, kun piti herätä ja väsyttää kyllä vieläkin, mutta eiköhän tämä taas tästä.

Nälkäpäivä-keräyskin oli ja meni. Itse sain keräämiseen käytettyä n. 11,5 tuntia ja rahaa sain kerättyä 464,56 euroa, joka on ainakin omasta mielestäni hyvä tulos. Pitää kyllä mennä myös ensi vuonna keräämään, kun on se niin mukavaa puuhaa. Torstaina kyllä satoi vettä, mutta minua se ei haitannut ollenkaan.

Hieman jäi vaan harmittamaan, kun ei ehtinyt tuossa viikonlopun aikana käydä pelaamassa snookeria. Tai olisihan sitä eilen ehtinyt, mutta ei taas saanut ketään mukaan pelaamaan. Tänään voisi mennä töiden jälkeen pelaamaan, jos saisin vaikka kaverinkin.

Pitäisi ehkä pikkuhiljaa alkaa miettimään elämää sivarin jälkeen. Mitä tekee? Missä tekee? Ja sellaisia asioita. Vaihtoehtoja tuntuu kyllä olevan aika paljonkin. Osa vaihtoehdoista varmaankin karsiutuu pois tässä ajan kanssa syystä tai toisesta, mutta vaikea mennä sanomaan mitkä. Pitänee nyt katsella tässä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miettiä sitten. Enhän minä kyllä edes tiedä vielä kaikkea tarpeellista noiden päätösten tekemisen kannalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.