IRC-Galleria

SunnuntaiSunnuntai 08.10.2006 19:48

Tää on aika perseestä. Vihhaan sunnuntaita muutenkin ja tänään on ollu vielä maha jotenki sekasin ja oon muutaman kerran meinannu oksentaa. Tiiä sitten, että onko tässä tulossa sairaaksi vai reistaileeko tuo maha muuten vaan, mitä se on kyllä tehny jo tässä jonkun aikaa muutenkin.

No ei tää sunnuntai oo oikeestaan ees niin kamala, ei vaan oo ollu mitään tekemistä, niinku ei ikinä sunnuntaina, jos ei käy pelaamassa snookeria. Tänään ois kyllä ollu mahollisuus, mutta en uskaltanu lähtee, ku tuo maha nyt on vähän miten on.

Muuten on ollu oikeestaan ihan kiva viikonloppu. Perjantaina katottiin isosiskon kanssa Vaaleanpunainen pantteri ja minä ainakin tykkäsin siitä. Se olikin sitten ensimmäinen Steve Martin -elokuva, josta minä tykkäsin. Ja sitten isosisko meni tuohon lähikapakkiin kaljalle ja mie kävin juomassa kahvin, ku se tarjos.

Eilen kävin sitten kaupassa ja sinne meniki sitten paljon rahaa, vaikka en ostanutkaan paljon mitään. Juustoa, kurkkua, valkosipulikermaperunoita, sitruunaa ja lohifileetä ja ne makso 18,50e. Tänään pitäisi sitten taikoa tuosta lohesta, jotain ruokaa, mutta pitäisi kait käydä vielä kaupassa ostamassa jotain sille kaveriksi, ehkä.

Eilen olinkin sitten ihan kiva yllätys, kun sain puhelun eräältä ihmiseltä, oli kyllä tosi kiva puhua puhelimessa, vaikka se puhelu aika lyhyt olikin.

Illalla sitten taas muistin, kuinka kivaa välillä on rauhoittua ja rentoutua energiasivujen parissa, en ollutkaan katsellut niitä pitkään aikaan, edellisestä kerrasta oli varmaan jotain puolitoista vuotta. Nyt jos muistaisin vaan, niin voisin katsella niitä useamminkin. Muistin myös sen, että haluaisin oppia meditoimaan kunnolla. Kyllä minä aina joskus osaan jotenkin meditoida, mutta yleensä se tulee esille vain "pakkotilanteissa". Luulen, että tuosta meditoimisesta olisi apua myös uniongelmiin, kun aina ennen nukkumaan menoa meditoisi sen 10-15 minuuttia ja tyhjentäisi pään ihan kokonaan. En kyllä tiedä, että riittääkö minun keskittymiskyky siihen, mutta siinähän sitä tulisi harjoiteltua samalla.

Olisi vielä paljonkin kirjoitettavaa oikeastaan, mutta en nyt tunnu löytävän sanoja, joilla voisin tiettyjä asioita kertoa, joten pitää sitten kirjoittaa niistä ehkä myöhemmin tai jättää kokonaan kirjoittamatta(luultavasti näin, koska kuitenkin unohdan kirjoittaa niistä.. muisti kun on mitä on).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.