IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 13:07

Tämä päivä sai alkunsa sillä, että äidin kissa, joka myös Vattuna tunnetaan alkoi huutamaan ja mouruamaan. En sitten tiedä, mutta epäilen sillä olevan juoksuaika, vaikka onkin leikattu tyttökissa. Muistaakseni eläinlääkäri sanoi tuollaisten olevan mahdollisia, vaikka olisikin leikattu kissa. Tämän kertoi siis, kun käytiin Pörri leikkauttamassa.

Enpä tuota saanut muutenkaan nukuttua, kun vaan viisi-kuusi tuntia.

Töihinkin tulin puoltoista tuntia myöhässä, mutta ei se haittaa, kun täällä on liukuva työaika. Jäi tuo työaikapankki vielä plussalle kuitenkin.

Nyt onkin sitten vähän huono olo. Kylmää hikeä pukkaa ja sellaista, mahakin on hieman kipeä. Ikinä ei pitäisi lopettaa tupakointia. Tai siis ikinä ei pitäisi aloittaa tupakointia, että sitä ei ikinä joutuisi lopettamaan. Tai jotain sellaista, en mitä oikein tiedä.

Tekisi mieleni vaan olla kotona nukkumassa.

Pitää vielä kertoa, että läppärini on ilmeisesti rikki. Tai muuten se toimii ihan hyvin, mutta näppäimet 3, 4, 5 ja u ei toimi. sillä on aika rasittava sitten koittaa irkata, kun saa u:n aina pastettaa jostakin. Pitäisi vissiin viedä se huoltoon tai koittaa saada se toimimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.