IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 25.04.2006 15:52

Tämä päivä sitten alkoi sillä, että nukuin hieman pommiin, mutta onneksi töissä on liukuvat työajat. Pyöräilin töihin ennätysajassa aamulla, ei menny ku 15 minuuttia ja matkaa on jotain 5km kait. Ois sen kait päässy vielä nopeempaakin, mutta ihmeellistä tuossa on se, että en ollu edes pahasti poikki tuon jälkeen.

Töissä on sitten tullu istuttua koneella ja irkissä ja siinä sivussa laskeskeltua tuollasia kuljetustukijuttuja, jotka on aika pirun rasittavia. Tai niitä minä oon suurimman osan ajasta tehny ja välillä käyny netissä ja irkissä.

Taas on kauhee kuumotus päällä, joko täällä on oikeesti kuuma tai sitten nää on vierotusoireita nikotiinista.

Jaha, nyt tuli sitten arkistokärryt tänne ja katkesi ajatus.

Mutta tosiaan, kolmas päivä menossa kokonaan ilman tupakkaa, yllättävän helposti tämä on onnistunut, mutta välillä on kyllä aika huono olo. Tästä pääsenkin ihmettelemään. Tänään tulee yleltä dokumentti tupakoinnin lopettamisesta ja luin siitä lehdestä kuvauksen. Siinä sanoivat, että vierotusoireet kestäisivät kolme kuukautta. Sehän on ihan kamalan pitkä aika! Itse en kyllä usko, että ne kestävät noin pitkään, mutta pitkään se tulee kestämään, että pääsee irti siitä tavasta. Bussia odottaessa on tullut tupakoitua, ulos lähtiessä, ruoan jälkeen, kahvin jälkeen tai kahvin aikana, monesti kävellessä, alkoholia juodessa(varsinkin!!!) ja monessa monessa muussa tilanteessa on tullut yleensä aina tupakoitua. Näistä tavoista eroon pääseminen tulee olemaan se vaikein osa ja näiden "ansojen" välttäminen. Monesti tulee automaattisesti joissakin tilanteissa kaivettua tupakat esille ja sitten vasta muistaa, että on lopettanut.

Pitäisi saada joku harrastus nyt tuon tupakoinnin tilalle. Sulkapallosta oli lauantaina kaverin kanssa puhetta ja pitää nyt katsoa, jos siitä tulisi jotain. Lenkillä voisi alkaa käymään myöskin, mutta nyt on ainakin kunto niin huono, että ei jaksa pitkäänkään juosta ja on turhauttavaa käydä juoksemassa vain lyhyt aika/matka ja tulla takaisin kotiin. Snooker on myöskin yksi hyvä vaihtoehto, mutta siihen menisi aika paljon rahaa pöytämaksuihin, jos alkaisi ihan aktiivisesti pelaamaan. Vaihtoehtoja riittää ties miten paljon.

Nyt minä taidan kasata nuo kärryt, joista aiemmin mainitsin ja katsoa, että onko niissä kaikki osat mukana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.