IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina

Minusta tuleeppi näyttelijä. :DKeskiviikko 25.03.2009 13:02

Moikka taas..
Tämä viikko ja viime viikonloppu oli aikamoista hulinaa,kun viikonloppuna oli Teatris tapahtuman karsinnat ja kaksi esitystä. Jotten kun meillä on siirtynyt kaikki kokeet tälle viikolle,kun meillä alkaa tet-jakso ensi viikolla ja sitten onkin kaksi viikkoa vapaata koulusta. Tai mie otan sen ainankin ihan lomana,kun meni tuo hiihtoloma vähän muissa merkeissä. Ja nyt kun on noi kaikki kokeet niin se tressaa.

Sain kuulla eilen aika hyvän uutisen ainankin yhen mun kaverin kannalta,nimittäin se pääsee tekemään töitä Samuli Punkan kanssa(tiedoksi niille jotka eivät tiedä,että kuka Samuli on niin se on yksi lappeenrannan kaupungin teatterin näyttelijöistä). Täällä on yksi joka on kateudesta vihreä..

Ja myö päästiin sinne Valtakunnalliseen Teatris tapahtumaan esiintymään isolle yleisölle ja sit kun jokaisesta kaupungista pääsee vaan 2 ryhmää. Se mein esitys on kyl aika hulvaton,mutta sehän on vaan hyvä juttu,ja onneksi se on aika helppo näytellä,kun mul ei ole kun kaksi osaa mis on puhetta muuten menee aika improamiseksi.

Mutta yritetään tämä viimeinen viikko rutistaa. Ja saan onneksi voimia vain lisääntyvästä auringon valosta ja koirasta, jolla on synttärit huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.