IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Thank the invisible forcesSunnuntai 12.06.2011 22:43

Minkä hiton takia mielialani ovat tällaista vuoristorataa? Ensin masentunut, sitten normaali, masentumaan päin, normaali, pirteä, taas alas. Se on jotain todella argh. No ei sentään ole jatkuvasti alhaalla.


Olen ollut niin ö-pisteessä tänään kaiken suhteen, että mietin vakavasti jälleen kisan jättämistä väliin. Nyt löydän itseni kuitenkin taas hommista, kiitos tarot-korttien lukemisen netistä. (Toimii minun mielestäni ainakin melkein yhtä hyvin kuin normit.) Luin kahden tien deckejä ja ilmeisesti, kunhan en kaadu omaan pässinpäisyyteeni (eli iiiihan kaikki pieningä piirtoa myöten on saatava tehdä itse), lopputuloksena on joko uhrautumisen kautta haettu päämäärään pääsy tai henkinen tai materiaalinen voiton juhlinta. Niin. Mitä sitten tarkoittaa. Varoitteli kyllä myös siitä, että saattaa elätellä turhia toiveita, vaikka voitto ei ole varma. Enigeis. Tärkeintä nyt oli saada tietää, että saan puvun kasaan. Henkinen juhlinta voisi olla ihan kiva palkinto. BD

Turkiskangas on muuten ihan hyvän pituinen ja väri pienellä tuunaamisella ok, koska väri vaihelee (valosta riippumatta) pelissä niin paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.