IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 17:37

Hahaha. Wanhojen jatkot on ohi. :D

Tarina:

Olin menossa kahden aikaan nukkumaan kun huomasin että ei minuu väsytäkkään. Menin sitten naapurihuoneeseen alottelemaan jo toisen kerran illan aikana, kun entinen humala oli jo hävinnyt. Siellä ihmiset sitten neljän aikaan sammuivat ihmeelliseen kasaan samalle sängylle ja miun olis tehny mieli lähteä tanssimaan. o.O lähdin sitten kaulailemaan pullon kanssa omaan huoneeseeni.
Aamulla heräsin siihen kun Tina Turnerin Private dancer soi mp3:sessa. (miten ihmeessä se kappale on sinne joutunu o.O) Sitten päätettiin heittää meijän pullot alas parvekkeelta aamulla. Parveke oli helvetin leveä, mutta silti onnistuin heittämään pullon betoniseinään ja se pullo hajosi tuhannenpillunpäreiksi. :D HAHAHA. Tapaus oli aika koominen.
Eilen illalla palohälytin pärähti soimaan. Luulin että siellä oli tulipalo ja mitä teinkään?
Revin kauttimet irti seinästä, pakkasin kaikki tavarat kaulaliinasta lähtien laukkuun ja lähin juoksemaan käytävälle, kun siellä ilmotettiinkin että se oli aiheeton hälytys. XDD Haha, miulla oli koko omaisuus mukana (ja Tiinan ja Inkankin omaisuutta pakattuna). Olisin kyllä voinut viettää vielä toisenkin illan siellä. Oli helkkarin hauskaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.