IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

Höm höm höm.Lauantai 13.01.2007 10:36

Eilen illalla oli kehittävä illanvietto äiteen kanssa. Joo. Vietän äiteeni kanssa iltaa. Son kivaa. Mara on iha mukava. Kuunneltiin sen vanhoja kasetteja. Vanhimmat on 70-luvun lopulta. Sitte piti äänitellä vanhoja suomirokin hittejä kasetille. Kukapa ei tykkäis Miljoonasateesta. Meh likes it. \o Juuh.

Tänään parturiin. Puoli kymmeneltä. Ja kello on puoli yhdeksän NYT. Tunti vielä. Sitä ennen vois ajatella jääkaapin osittaista tyhjennysoperaatiota. Tossu hungry. Toisaalta, mulla on nykyään aina nälkä. x3 Syöminen on kivaa. Parturin jälkeen mude saa nakkihomman värjätä mun hiukset. Mustaa ja violetin punasta. \o/ Jotain uutta. Sais kyllä heittää sen shokkivärinki jo tänään mun pöndeen. Minä mihinkään huomiseen jaksan odottaa. PRKL.

Vilsu koisaa mun pedillä. Ei kai muut kelpaa. *sniff* Olen niin otettu. *sniff* Okei, kokoan itseni.

Jep jep. Ainaki selvis miksei lukio sujunu. Mulla on ehkä lievä paniikkihäiriö, jonka lukio laukasee. Ai että ku on mukavaa. Vittu. Vaikka minä jonku lääkityksen siihen saisinki niin en kyllä enää itteäni kiduta siinä paskalaitoksessa. Ei helffetti. Minä menen amikseen ja sillä siisti. Nyt sitte kiinnostaa metallisepän hommatki. xDD JOO. KATANOITA. Oikeita eikä mitään puusäleitä. Paljon teräaseita. Myyn Jauholle eteenpäin hyvällä hinnalla ja sitte se pistää ne vielä uudestaan myyntiin. Bisnestä, bisnestä.

Miten tästäki sepustuksesta huomaa, että mä oon väsyny? *hiljaisuus* Aivan.

Joo, menen pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.