IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com

(9.14.)Torstai 17.09.2009 15:17

Aaaa otsukaresamaÂ….!!!

Oli upea keikka. Mitäpä muutakaan miyavilta voi oottaa, mutta tuli hauskempaa kun ajattelin,,!! En nyt ala kirjottaan mitään keikkarapoorttii ku oon niin väsyny ja kello tulee kakstoist ja tulin 5 minsaa sit huoneeseeni ja lähin aamulla seitsemältä -__- liikkaa koulussa, sitten ravausta edestakasin c.c.Lemonin ja shibuyan välillä, keikkaa…

Oli hauskaa ;>>

Ja selitän tässä lyhyesti keikan idean että pääsette vähän kiinni.

Ok, eli synttärikeikka. Mitö sillon kuuluu tehä..? Aivan. En nyt jaksa googlettaa mutta eikös se Noriko-mummo nimeltään oo, se myvin mummutyyppi ;DD Myvi alko laulaan Sakihokoru hana no younia ja sit se tuli kekeyttään kakun kanssa lavalle ja meevi jää tuijottaan järkyttyneenä ja sit ne alottaa humor-show’nsa ja puhalletaan kynttilät ja lauletaan laulut ja sitten Noriko-san sanoo että Miyavin isoveljiltä on sille lahjana viestit.

MIYABIN ISOVELJET?!?!??!?!

Sit katotaan screeniltä ku sellanen niin epä-visuaalinen työläismies tervehtii ja sit kun tuli seuraavan vuoro, katoin vaan et mitä helvetttii, onko ehkä vähän kakkoii mut sit tajuunki et se oli gakto XDD Selitti niin gaktomaisesti, ei mtn järkee missään mutta leikitään suurtakin sankaria.

Ja kooste tärkeimmistä MC-tiedoista.

1) miyavi oli LAIHTUNU.

Se ei kyl sanonu sitä, selitti et on ollu viimeaikoina hirveen vaikeita aikoja, onnellisia aikoja, selitti elämästä ja kuolemasta, selitti tunteella kaikkee, laulo kukuruun, puhu. Kerto et se vaihto siis nyt sitä firmaa. Että oli kulunut 10 vuotta siitä kun se __17-vuotiaana liitty PSC:hen ja että nyt se tunsi olevansa jo tarpeeksi kypsä tekemään siirron eteenpäin ja perustamaan oman.

Piti taiteellisen tauon ja sano että “TAIHEN DESU.” XDDDD eli jtn et… rankkaa..? joo.

Sit seliti myspacest ja facebookist ja lapsesta joka synty sit viime kuussa, ja kuinka sen piti alottaa ZEROsta kun se lähti sen firman kaa ja siin se nyt seiso lavalla.

Ja kun keikka loppu tuli kiertueaikatauluu.

Maailmankirtue; eurooppa, aasiaa, usa, etelä-amerikka (uutena oli venäjä).

Sit kaettara japaninkiertue Okinawalta hokkaidoolle, sit lopetuskeikka 12.29. Tokyossa vaan fanklubin jäsenille.

KENEN TANJOOBI KENEN TANJOOBI KENELLÄ ON SILLON JUST SINÄ PVÄNÄ SYNTTÄRIT?!??!? JA KUKA LUVATTIIN VIIÄ SINNE…?

Haha<233 ei oo rahaa.

Mut tolla aikataululla ja vastasyntyneellä lapsella ja firmalla ja vaikka millä niin en tajuu miten jätkä pysyy kasassa!!!! OIKEESTI. Ja se puhu et se ei pysähdy, jatkaa tekemistä jne, et.. on kyl vähän huolestuttavaa, mut toi on miyavi!!!

Se aina saa mut arvostaan itseensä enemmän ja enemmän, en tajuu miten se tekee sen. Se kitaran soittokin, se kun se vaikuttaa siltä et se ois syntyny kiinni siinä soittimessa prkl. Ja tää ei oo sellasta fanittamista, arvostamista pikemminki.

Tehtiin sille lahjaks keikkaa ennen porukalla (meit oli 9 vissii) valokuva-albumi, joku otti kännykäl kuvat ja sai ne ulos sellasest kopiokoneest mist saa heti kuvii, ja sit tussattiin ne hienoiksi ja kirjoitettiin erilliset viestit ja otettiin ryhmäkuvii, sanoin suomesta paljon terveisiä~~




Aa tänään sit koulussa oli kyl aika XDD yabai.

Mako ja yuu sit yllytti mut iskeen chikakon käytävällä, piti kysellä silt kaikkee häröö ja selittää mun kalusta ja himoista ja pyysin sitä vessaan samalla kun puol kouluu ramppaa siit ohi -__- et nyt kaikki tietää et oon seko<33 no ei, en usko, puhuin melko matalalla ja eroottisella kuiskauksella ah

Välil pitää tehä kaikkee tyhmää 8’’’’’’’’’’’DDD oli hauskaa <33 kiitti.

Ja Anmi on.. mielenkiintonen ihminen. Oikeesti. Ku lähettiin koululta shibuyaan päin vievää sisätunnelii pitkin ni sit ku kysyin et mennäänks shibuyaan vaihtaan vaatteet ni se veiki mut rappusista johki yläkerroksen vessaan ja sano et tosi harva tietää sen olemassa olosta, vaihettiin sit siellä ja se laitteli vähän mun hiuksii ja sen tyyli oli niin… miyavi-fani!! rakastan värikkäitä ihmisiä.

Sit ku lähettiin sieltä takas alas ja jatkettiin tunnelii shibuyaan ni koulun oppilaita ihan helvetisti ja kaikki tuijottaa ku meili on kunnon lookit ja sit se vaan sanoo et ei se mtn, antaa tuijottaa vaan.

Ja kun olin päässy junaan siin joskus puol yhentoist aikaan ja lähin palaan niin mietin vaan että en haluu et tää vuos loppuu.

Oon vihdoinkin rakentanu kunnollisen vankan pohjan elämälle, hengaan kaikkien kaa ja puhun sujuvasti, tiiän tavat ja paikat ja tyyppejä koulunki ulkopuolelta ja pystyn hengaan japsienkin kanssa kunha vaan sanoo et haluun asondaan.

En oo nukkunu taaskaan yli viikkoon 5 tuntii pidempii unia ja tiiän että seuraavan kerran ehin nukkuu kunnolla kahen viikon päästä yhtenä päivänä. Mut okaasan vaan nauro mulle ku sanoin et tähän on alkanu jo tottuu ja et nukun sit suomessa.

Miinussaldo on tän hetken pahin ongelma XDD


AINII!!! ei oo oikeesti TOTTA et törmäsin taas tatsukiin keikan jälkeen flaikkujen jakajien joukosta..!! Molemmat jääty silleen et “BIKKURI, TAAS SÄ!!!” ja sit vaan että “mata ne” (=nähään taas). lol XD

Täytyy kyl sanoo et kovin gambaroi mies, säälittää ihan jos niiden keikal ei sit ookaan paljoo porukkaa ;<<<< Mul ois kiva pino auncian flaikkui jos ketään kiinnostaa..? XD


Lähen täst nukkuun, huomenna kouluu taas sit vaihteeksi, loppuu seittemältä. että öitä<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.