IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

selkä kipeä :(Tiistai 02.06.2015 08:05

eilenä mulla oli koko päivän alakuloinen olo. mutta nyt tänään on paljon parempi mieli :) eilenä mä kävin verikokeissa. sen jälkeen menin seppälään ja mä shoppailin. vaikka mun ei pitänyt. mutta kyllä se vähän piristi. ostin pinkin topin ja yhdet housut. rahaa meni 35 euroa. sen jälkeen kävin kaupassa. en mennyt eilenä salille koska mun selässä yksi lihas on kipeä. en tiedä miten se on tullut kipeäksi. jos se vielä huomenna tuntuu niin sitten menen salin sijaan lenkille. en halua että tää kipu pahenee. mun pitäisi jotenkin venytellä selkää.
eilenä söin jopa jätskiä. oli pakko.
eilenä aamulla oli veren paineen mittaus ja punnitus. multa oli lähteny kilo. nyt painan 52,3 kiloa. olen tyytyväinen painoon. enempää se ei saisi tippua. ja ei sekään haittaisi jos tulisi se kilo takaisin.
tällä viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. en vaan ole vielä uusinut reseptiä. pitää soittaa ja uusia se. teen sen tänään aamulla niin saan haettua lääkkeet tällä viikolla. tänään alkaa ulko liikunnat. pesäpallo ja lenkki. jompi kumpi pitää valita. mä menen lenkille. onneksi mun paras kaverikin tulee lenkille niin on seuraa. muita ryhmiä mulla ei ole tänään. aika rento päivä. ajattelin katsoa tänään taas animea. olen taas innostunut katsomaan. hyvin kerkeää katsoa ennen kun menee lenkille. tänään mun pitää käydä tokmannilla hakemassa sitä sokeria. voisi muutenkin vähän katsella jos vaikka löytyy jotain muuta. tai sitten ostan vaan sen sokerin. eilenä katsoin taas sinkku elämää. neljäs kausi menossa. ajattelin tänäänkin katsoa. se on niin paras sarja. mulla on kaikki tuotanto kaudet dvd:llä. jotka olen varmaan katsonut sata kertaa. siihen sarjaan ei koskaan kyllästy.
kaikki jaksot yhtä hyviä :) tänään illalla mun kaveri tulee kylään. katsotaan lemmen viemää, jutellaan ja juodaan teetä.
sitten on skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla. katsotaan salkkarit ja uusi päivä. tänään on aika mukava päivä :) se on ihanaa että olen taas oma itseni. noiden naisten vaivojen jälkeen. iloinen ja positiivinen. ja tunnen itseni tällä hetkellä upeaksi. pitää taas katsoa tänään mitä puen päälle. pitäisi edelleen siivota se vaate kaappi. mutta en ole jaksanut.
ne housut mitkä ostin on aivan ihanat. ne on tosi kevyet eikä purista. ne on vähän semmoiset pussi housut. mustan väriset missä on valkoisia pilkkuja. niitä on hyvä käyttää helle päivinä. ja tää uusi pinkki toppi on myös kiva. maksoi vaan kympin.
kokeilin seppälässä taas bikineitä mutta mikään ei istunut hyvin.
pitää nekin ostaa jostain muualta. aijon hankkia ne tämän kesän aikana. pinkin väriset olisi aika kivat. kyllä mä ne jostain löydän.
tällä viikolla tulee taas rahaa. mulla on taas kasa laskuja mitä pitää maksaa. maksan ne sitten kun rahat on tullut tilille. pyykkiä pitää myös pestä tänään. lakanat ja vaatteet. laitan ne kaikki samaan koneseen. hyvin on mahtunut. alan pesemään kun olen syönyt ensin aamupalan. yli puolituntia aamupalaan. pitää taas tistaka. tiskaan kun olen kirjoittanut tämän. ja kerään pyykit kasaan.
ulkona on kyllä kiva ilma :) kiva mennä sitten sinne lenkille.
eilenä kävelin yhteensä kuusi kilometriä. terveys keskukseen oli kolme kilsaa matkaa. nyt ei tarvi taas kuukauteen käydä verikokeissa. mun pitää kerran kuussa käydä verikokeissa. mun lääkityksen takia. koska syön leponexia.
onneksi olen tottunut käymään verikokeissa. mun kaveritkin käy koska niillä on sama lääkitys kun mulla. ja meillä on sama sairaus. eli skitsofrenia. ymmäretään toinen toisiamme. ne on mun parhaat kaverit. onneksi mulla on ne. ilman niitä en selviäisi.
ja tietysti mun poikaystävä on tärkeä ja rakas mulle.
onneksi en ole yksin :) ja se on parasta että mun kaverit asuu ihan tuossa naapurissa niin näen niitä joka päivä.
tää hoito paikka on missä asun niin on kerrostalo. mulla on oma kaksio missä asun ja minkä olen sisustanut. ohjaajat on töissä tuolla ala kerrassa. mun kavereillakin on omat kämpät. asutaan samassa kerroksessa. olen asunut täällä jo 8 vuotta. ja olen viihtynyt.
mulla on noi ryhmät missä käyn. ja ohjaajat on paikalla ja tukena jos tulee jotain. ja ne katsoo ja vahtii aina että otan joka aamu ja ilta lääkkeet. meillä on myös ruokailut täällä. aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. täällä on tosi hyvät ruoat aina. paremmat mitä sairaalassa. nyt mun syöminen on mennyt tosi hyvin. vaikka mulla on tää syömishäiriö. mikä on joskus välillä vaikeaa. saatan joskus olla neuroottinen ruokaa kohtaan. mutta hyvin olen nyt selvinnyt. päivä kerrallaan elän tätä mun elämää. :) välillä on hyviä kausia välillä huonoja. mutta nyt on onneksi hyvä kausi. aijon vaan nauttia siitä kun pystyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.